juraj4522 Odesláno 1. prosinec 2013 Odesláno 1. prosinec 2013 caute mam otazku ohladom tochto videa ci niekto nieco podobne neskusal lebo by som si to mozno chcel dat aj ja do auta ale nakolko neviem moc dobre po anglicky tak vecine som nerozumel a preto skusam sa opytat tu ci niekto s tym ma skusenost ? Citovat
wooody Odesláno 1. prosinec 2013 Odesláno 1. prosinec 2013 a to jako neumis ridit, ze nevis kdy radit???, tak sis mel koupit automat. Nebo to chces pro super sportovni jizdu s tou 1.6kou??? myslim ze je to totalni kravina Citovat
Vítek1 Odesláno 1. prosinec 2013 Odesláno 1. prosinec 2013 zbytecne znicena kabelaz ale jestli to dobre chapu pripojis na napajeni a tachosignal http://www.gorace.cz/cz-detail-1077607-jap-parts-shift-light-jap-parts-nastavitelny.html?gclid=CKrAp9D3jrsCFUZY3godaz4AvQ Citovat
Návštěvník Odesláno 1. prosinec 2013 Odesláno 1. prosinec 2013 Vyhodnocuje to nějak nějaká řídící jednotka, kdy se to rozsvítí, nebo jenom když motor stoupne do vysokej otáček? Tak jako tak to nemá smysl, leda bys tím chtěl oslnit nějaký holky, ale ty ti na otáčkoměr asi stejně koukat nebudou. Citovat
Vítek1 Odesláno 1. prosinec 2013 Odesláno 1. prosinec 2013 Co by jako vec za 700 vypocitavala. Ja se domnivam ze to bere normalne impulzy pro otackomer nic jineho Citovat
Návštěvník Odesláno 1. prosinec 2013 Odesláno 1. prosinec 2013 Já na to celý video nekoukal tak nevim, jen jsem kouknul na konec, kde se při vytočení podsvítí otáčkoměr. Jako praktickej smysl to nemá žádnej, ale mohlo by to vypadat zajímavě, kdyby mi při 4k RPM svítili červeně budíky. Ale jak řikáš, bordel v kabeláži, a nedej bože aby se pak něco podělalo, to se v tom pak hrabat.. To už radši zahodit a koupit nový Citovat
juraj4522 Odesláno 1. prosinec 2013 Autor Odesláno 1. prosinec 2013 viem riadit automaty nemam rad ale ide mi proste len tak zo srandy to tam mat baby na to letiet nebudu to mi je jasne a mam svoju ine nechcem :D Citovat
Háček Odesláno 2. prosinec 2013 Odesláno 2. prosinec 2013 jako vypada to zajimavě, juraj ma u mě pochopení, taky rád experimentuju s posvícením atd, naštěstí u 405ky nemam ECU takže problem co muže nastat je že vyhoří pojistka, ale ted sem se vrátil po dlouhé době zpět k origo žlutýmu podsvícení a stavim auto do puvodního stavu... takže po zimě pěkně nalakovat měněný dveře a nastříkat nárazník, naleštít speedliny a hotovo :DDD .. Citovat
jiri106xs Odesláno 2. prosinec 2013 Odesláno 2. prosinec 2013 http://tuning-forum.org/viewtopic.php?f=90&t=112484 Citovat
Rejty Odesláno 3. prosinec 2013 Odesláno 3. prosinec 2013 tak jako kravinka do auta dobra:D i mně by se to líbilo....sice mam omezovač ale pro lidi co se nudí a auto mají skoro hotové a dál už neví co by je to zas nějaka blbost na domontování Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.