Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

caute mam otazku ohladom tochto videa ci niekto nieco podobne neskusal lebo by som si to mozno chcel dat aj ja do auta ale nakolko neviem moc dobre po anglicky tak vecine som nerozumel a preto skusam sa opytat tu ci niekto s tym ma skusenost ?

Odesláno

a to jako neumis ridit, ze nevis kdy radit???, tak sis mel koupit automat. Nebo to chces pro super sportovni jizdu s tou 1.6kou??? myslim ze je to totalni kravina

Odesláno

Vyhodnocuje to nějak nějaká řídící jednotka, kdy se to rozsvítí, nebo jenom když motor stoupne do vysokej otáček?

Tak jako tak to nemá smysl, leda bys tím chtěl oslnit nějaký holky, ale ty ti na otáčkoměr asi stejně koukat nebudou.

Odesláno

Já na to celý video nekoukal tak nevim, jen jsem kouknul na konec, kde se při vytočení podsvítí otáčkoměr. Jako praktickej smysl to nemá žádnej, ale mohlo by to vypadat zajímavě, kdyby mi při 4k RPM svítili červeně budíky. Ale jak řikáš, bordel v kabeláži, a nedej bože aby se pak něco podělalo, to se v tom pak hrabat.. To už radši zahodit a koupit nový :D

Odesláno

jako vypada to zajimavě, juraj ma u mě pochopení, taky rád experimentuju s posvícením atd, naštěstí u 405ky nemam ECU takže problem co muže nastat je že vyhoří pojistka, ale ted sem se vrátil po dlouhé době zpět k origo žlutýmu podsvícení a stavim auto do puvodního stavu... takže po zimě pěkně nalakovat měněný dveře a nastříkat nárazník, naleštít speedliny a hotovo :DDD ..

Odesláno

tak jako kravinka do auta dobra:D i mně by se to líbilo....sice mam omezovač ale pro lidi co se nudí a auto mají skoro hotové a dál už neví co by je to zas nějaka blbost na domontování

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...