Radek Hurvajz Odesláno 3. prosinec 2013 Odesláno 3. prosinec 2013 No joo, jenže Canon 400D byl celkem pojem mezi zrcadlama Canon v poslední době trošku zaostává, hlavně v tech low end modelech [upravil dne 3/12/13 23:06 od Radek Hurvajz] Citovat
rhinos Odesláno 3. prosinec 2013 Odesláno 3. prosinec 2013 taky jo. nostalgicky na ni vzpominam a uz jsem premyslel ze si ji poridim jako druhe telo. Pak jsem mel 550D to taky nebylo spatne a ted 7D. Objektivu moc nemam ale penez v nich je dost.... jen chci rict ze pro rozkoukani ten rozpocet dle me staci a casem se uvidi zda dotycny bude pokukovat po necem lepsim Citovat
Pechy Odesláno 3. prosinec 2013 Odesláno 3. prosinec 2013 Je potřeba si uvědomit, že zrcadlovka z člověka fotografa neudělá. Nicméně máme doma nějaký ten pátek EOS 400D a jsem spokojený. Kdybych se ted rozhodoval pro foťák, tak bych šel do G15. Jinak kamarád nedavno kupoval: http://www.alza.cz/canon-eos-1100d-ef-s-18-55mm-dc-iii-d281556.htm Říkal že je hodně spokojený. Tak na to mrkni. Citovat
oni Odesláno 4. prosinec 2013 Autor Odesláno 4. prosinec 2013 chci se optat, kdyz pojedu na jetej fotak, na co si mam dat pozor nebo jak to vyzkouset? udelat foto, zkontrolovat ho na pc, kouknout na zrcadla? Citovat
MirekCC Odesláno 4. prosinec 2013 Odesláno 4. prosinec 2013 zkus požádat majitele o fotku ze zrcadlovky a pošli si ji na http://www.nikonshuttercount.com/ uvidíš, jestli tě lakuje s počtem snímků, nebo ne, pak odzkoušej focení snímků single/burst na pc můžeš zkontrolovat, jestli funguje dobře ostření, ale i v zrcadlovce to poznáš, když pořádně zazoomuješ.. tohle jsem dělal já a stačilo Citovat
oni Odesláno 5. prosinec 2013 Autor Odesláno 5. prosinec 2013 tak nejake info mam i diky rejtymu na co se mrknout. s pani je vyborna domluva a dnes se na to pojedu podivat. prodava ho z duvodu, ze je to nani moc slozity a kupuje D3200 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.