Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte, mam P406 new model, 2.0 HDi, motor RHZ.

dnes som zistil dve veci:

1. ked stlacim brzdovy pedal, tak mi slabucko preblikava kontrolka prednych hmloviek. vsimol som si ze to robi aj pri vyhodenej smerovke

2.kontrolka ohrevu skla stale blika aj ked je vypnute. preblikava len slabo. Ked je auto zamknute a cvakne relatko aby odpojilo prud, tak asi 3x prud znovu nabehne(testoval som to radiom, neoriginalnym - ked cvaklo tak radio vyplo a potom znova zaplo a to spravi asi 3x.) po dlhsej dobe, cca na 4x elektriku sice vypne, ale kontrolka ohrevu zadneho skla ostane svietit ako keby bolo pustene no radio uz nejde. Skusal som vypinac stlacat ale nepomohlo. skusal som vybrat poistku C pre ohrev skla ale bez nej to blika stale... Aktualne som pre istotu odpojil bateriu aby mi ju nevybilo.

Vedel by niekto poradit co skontrolovat skor ako pojdem do servisu? predsa len sa blizia sviatky, a pokial nemusim radsej by som si to skusil pozriet sam, resp ak sa najde niekto v BA alebo okoli co by sa mi na to pozrel? samozrejme nie zadarmo :)

Vopred dakujem za kazdy napad a postreh.

Odesláno

Myslim, že v prvom pripade ide o kontru, asi pri zadnych svetlach,

obyčajne to robila brzda a smerovka.

To druhe, by mohol byt asi nejaky zly kontakt, alebo pri spinači ohrevu, alebo na konektore radia.

Pripadne ak to uz bolo \"prerabane\" tak zly kontakt na spoji.

Tot vše.

Odesláno

Dakujem za odpoved. Vedel by si aj presnejsie povedat, opisat co mam pozriet? popripade ak vies o nejakom navode?

Nemam problem rozobrat nieco, len potrebujem vediet co a kde :)

Dakujem

Odesláno

no takze som vybral display, radio a popozeral som ovladanie kurenia - mam manualnu klimu. nenasiel som nic zlvastneho..kontakty vyzeraju byt ok ale po pripojeni baterie dioda na spinaci ohrevu stale slabo blika a ked relatko cvakne aby vyplo prud tak kontrolka stale svieti :(

vedel by niekto poradit ako sa toho zbavit? popripade ako to odpojit aby mi to zatial aspon baterku nezralo, kedze nejazdim kazdy den a auto stoji niekedy aj tyzden.

Odesláno

nikto ziadny napad co by som mal este pozriet \\ zmerat?

a este by som mal jednu otazku a to ci niekto vie aku funkciu maju relatka na foto v motorovej casti?

post-40143-14109634302558_thumb.jpg

post-40143-14109634302906_thumb.jpg

Odesláno

vacsina ludi co ma taketo problemi pisalo ze to bolo zlou zemou. prestriekal by som kontakty na svetlach asi vsetkych :) pripadne ci sa ti neuvolnila zem na baterke :) alebo daco podobne.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ahojte, takze dlho bol s kontrolkou klud :) ale ako sa zlepsilo pocasie, opat to zacalo blikat. Chcel by som prestriekat a precistit vsetky mozne kostriace sroby :D

VIe mi niekto poradit , napisat zoznam kde vsade sa nachadzaju?

Dakujem

Odesláno

toto sa nejedna o pristrojovku ale panel klimatizacie - tam je kontrolka ohrevu zadneho skla kde preblikava... cize asi to bude ta kostra niekde.,. Preto by som rad vedel, kde vsade by som to mal prestriekat, precistit \\ skontrolovat

Odesláno

ved to ze nemam. a myslim ze ked tie kostry pocistim, tak tomu blizit nemozem, len pomoct :) preto sa pytam ze co vsetko mam pozriet, resp kde vsade najdem kostru ak by niekto vedel poradit.

Odesláno

Co takhle zkusit hledání. Tuším, že nějaký soupis ukostření v 406 tu byl.

Projdi i konektory u zadních světel a pokud máš CD changer tak i ten. Prostě je vytahej a zkoušej, jestli závada přetrvává. ;)

Odesláno

To môže byť ako hľadať ihlu v kope sena.

Možno to s kostrou nemá nič spoločné.

Možno to bude zlý kontakt na kúrení alebo ventilátore.

Veľa možností...

Nerobí to napríklad keď je vlhko? Alebo keď po prší?

Odesláno

Takze prestriekal som vsetky kontakty, kostry vsetko co ma napadlo a zavada pretrvava :( este ma napadlo ci to nebude relatkom ? aktualne ta LEDka zacne svietit ked auto cvakne aby odpojilo vsetek prud.

Vedel by mi niekto este nieco poradit co skusit? predsa len odpajanie baterky je dost neprakticke :) avsak ak nebude ina moznost tak pojde do servisu :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...