Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Dnes presne mam aj ja problem zo startovanim.....Mam P406 new model 2.0 hdi 66kw 1999, prisiel som normalne z prace domov, parkujem a len tak tak som stihol zaparkovat a zrazu mi motor vypol a uz nejde nastartovat. Prikladam aj video, dufam ze poradite. Vo videu su zatial vsetky veci co som si vsimol, radio nejako blbne , v pristrojovke alebo niekde medzi poistakmi to tuka nejako, central tiez nefunguje, baterka je v poriadku, ked otvorim dvere tak stropne svetlo normalne svieti ale po otoceni klucom to zadne tukat a aj svetlo zhasne, aj normalne svetla ked otocim packou tak nesvietia nic vobec ani parkovacky, predtym ziadne problemi s autom neboli.

http://www.youtube.com/watch?v=qAVJfPpv3p8

Odesláno

Baterku máš KO. Stropné svetlo ti môže svietiť normálne, to je malý odber, ale pri väčšej záťaži je to už v prdeli. Je to vidieť aj na tom autorádiu ako sa správa, že baterka v prdeli. Merák ti bude ukazovať na baterke 12V, ale pri záťaži to už bude menej.

Ako starú máš baterku?

Odesláno

Tak si myslim ze baterka je v poriadku lebo motor toci normalne len nenastocil....ale dnes skusime cez strartovacie kable auto nakopnut tak uvidime, dam vediet....

Odesláno

Predpokladám, že si dal baterku asi nabiť, keď ti už teraz točí motorom.

Ak si mal baterku vonku alebo úplne vybitú, tak teraz ti nenaskočí možno skrz imobilizér.

[upravil dne 30/11/13 12:55 od marko306]

Odesláno

nie, baterku som nenabijal, motor tocil este vtedy v pohode len uz nenastocil a to tukanie nastalo.......start cez startovacie kable nebol uspesny, to iiste, tukanie v palubovke, neviem co sa stalo........

Odesláno

Odpoj baterku a zkontroluj jak jsou na tom vývody. Očisti je a pořádně utáhni kabely zpátky. Něco podovnýho mi to dělallo, když mi zaoxidovaly přípojky na baterce.

Odesláno

Takze auto bolo dnes odtiahnute do servisu lebo to nebola ta baterka a skusal som vsetko mozne, tak Vam potom dam vediet ze co to bolo, mozno sa to potom niekomu zide :)

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...