Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no tady akorát jezdí v ochcávkách a ty jsou stejně profláknuté a stávají na stejných místech.Tak víme kde si dát pozor a ještě vlastně kámošův otec je dopravák...tak nám to tak nějak prochází :D

Odesláno

Dodatkova tabule pro kamiony aby snizly rychlost na 60km/h tam urcite neni rok jeste nedavno tam vsichny brzdily na 60km/h clovek jak byl zvyklej tam jezdit porad 60km/h tak teprve tak 14dni zpet jsem se divil proc me problikava nejakej pasat kdyz jsem jel vedle kamionu stejnou rychlosti druhy den jsem si vsiml dodatkove cedule:D Hlavne sjem zvedavej kdy zacnou stat zase policajti na sjezdu z jizni spojky na D1 vcera jsem si vsimnul ze tam dali zakaz nad 12T a porad si to tam miri dost kamionu

Odesláno
vím že tam je 60,ale dodatkové cedule pro kamiony jsem si nevšiml a i osobáky tam těch 60 dodržují. Uvidíš jestli ti přijde předvolání

ano, protoze volove asi nesleduji dopravni znacky nebo nevedi, ze dodatkova cedule plati jen pro nakladaky.......................ja se tam nad tim rozciluju furt, hlavne ze se serou v levym pruhu sedesatkou. To prosim neber jako nejakou invektivu na tebe, to myslim globalne :D

Odesláno
Dodatkova tabule pro kamiony aby snizly rychlost na 60km/h tam urcite neni rok jeste nedavno tam vsichny brzdily na 60km/h clovek jak byl zvyklej tam jezdit porad 60km/h tak teprve tak 14dni zpet jsem se divil proc me problikava nejakej pasat kdyz jsem jel vedle kamionu stejnou rychlosti druhy den jsem si vsiml dodatkove cedule:D Hlavne sjem zvedavej kdy zacnou stat zase policajti na sjezdu z jizni spojky na D1 vcera jsem si vsimnul ze tam dali zakaz nad 12T a porad si to tam miri dost kamionu

ta dodatkova cedule tam je urcite pres pul roku.....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...