punkac Odesláno 27. listopad 2013 Odesláno 27. listopad 2013 dosluhuje mi silikonovej obal mobilu od Oterboxu, je vytahanej hledám náhradu z tvrdého plastu, která bude mít neklouzavý povrch a telefon bude pevně obepínat jen s malýma dírkama na konektor usb a sluchátka. Nechci to řešení kdy spodní a horní hrana telefonu je nechráněná. Doporučíte mi nějakej dobrej? Klidně i cizinu - Paypal mám Citovat
tommm Odesláno 27. listopad 2013 Odesláno 27. listopad 2013 Já mam tenhle a nemůžu si ho vynachválit. V podstatě se s ním z S3 stane outdoor telefon. Už mi spadnul z metru a půl na beton nebo sjel po schodech až do mezipatra a s telefonem se nic nestalo. http://dx.com/p/protective-soft-silicone-back-case-for-samsung-i9300-s3-black-137498 Citovat
punkac Odesláno 27. listopad 2013 Autor Odesláno 27. listopad 2013 už silikonovej moc nechci, necelej půl rok používání a je vytahaný jako fusekle ale díky za nabídku Citovat
koblih69 Odesláno 27. listopad 2013 Odesláno 27. listopad 2013 nevím úplně co hledáš, ale já mám pouzder asi 8 a poslední dobou je moje oblíbené tohle: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=190738389689 masivní guma v rozích zaručí, že i při pádu se neodře ... díky plastovému krytu drží jako ulitý, nevytahuje se a vypadá fajn. [upravil dne 28/11/13 00:28 od koblih69] Citovat
punkac Odesláno 28. listopad 2013 Autor Odesláno 28. listopad 2013 Koblihu, silikon právě už nechci, značkový pozdro OtterBox z anglické ebay - psáno, že genuine a je vytahaný, fakt mě silikonové výrobky zklamaly, přitom v jiném aspektu života nejsou až tak špatné Nakonec jsem se rozvášnil a v DX.com jsem udělal nákup pár fíčur k telefonu jako je bezdrátová nabíječka, převodník na HDMI do samsungácký televize z mobilu, čtečka karet rovnou do microUSB slotu mobilu, kabílek s USB samicí pro připojení myši či flashky, ověřené nabíjedlo do auta a nakonec kovový obal na telefon, jsem na to zvědavý v příloze je obrázek mého vytahání Citovat
koblih69 Odesláno 28. listopad 2013 Odesláno 28. listopad 2013 Podobné pouzdroj jsem kupoval kolegovi na jiný telefon, nedrželo to pohromadě už jako nové, tak snad budeš mít víc štěstí. To co je v odkazu zatím používám 2 měsíce a o vytahání nemůže být řeč. Ono to ani nejde když to svírá ten plast. Na druhou stranu při cenách těch pouzder (obvykle 30-50,- ) je mi upřímně jedno jeslti ho za 6 měsíců vyhodím. Jinak DX ok, ale ceny nic moc a dodání velmi dlouhé, doporučuju vždycky mrknout na Ebay bývá tam lepší cena. Bezdrátovou nabíječku jsme bral tuhle: http://www.ebay.com/itm/200962957683?var=500185513361&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 [upravil dne 28/11/13 09:07 od koblih69] Citovat
punkac Odesláno 28. listopad 2013 Autor Odesláno 28. listopad 2013 Nabíječku mám objednánu úplně stejnou cena o pár dolarů vyšší ale to je fuk Právě že mě to taky drželo přes 3 měsíce naprosto v pohodě, pak jak blesk z čistého nebe se to začlo vytahávat, až to vypadá jak to vypadá dnes (pěkně hnusně teda ) Citovat
Moral3z Odesláno 30. listopad 2013 Odesláno 30. listopad 2013 Mám tu jeden obal na SIII, takovej tvrdej silikono/plast... je bílej nahoře nějaká růžová čmouha, klídně ti ho dám... Citovat
Guest Scratch Odesláno 1. leden 2014 Odesláno 1. leden 2014 co ten co mam ja? Kdyztak napis JirkaP jo a az budes mit cestu do prahy, tak se stav, mam tady pro tebe jedno prekvapko Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.