Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

dosluhuje mi silikonovej obal mobilu od Oterboxu, je vytahanej

hledám náhradu z tvrdého plastu, která bude mít neklouzavý povrch a telefon bude pevně obepínat jen s malýma dírkama na konektor usb a sluchátka. Nechci to řešení kdy spodní a horní hrana telefonu je nechráněná.

Doporučíte mi nějakej dobrej? Klidně i cizinu - Paypal mám

Odesláno

Koblihu, silikon právě už nechci, značkový pozdro OtterBox z anglické ebay - psáno, že genuine a je vytahaný, fakt mě silikonové výrobky zklamaly, přitom v jiném aspektu života nejsou až tak špatné :D

Nakonec jsem se rozvášnil a v DX.com jsem udělal nákup pár fíčur k telefonu jako je bezdrátová nabíječka, převodník na HDMI do samsungácký televize z mobilu, čtečka karet rovnou do microUSB slotu mobilu, kabílek s USB samicí pro připojení myši či flashky, ověřené nabíjedlo do auta a nakonec

kovový obal na telefon, jsem na to zvědavý

v příloze je obrázek mého vytahání :(

post-4540-14109634283161_thumb.jpg

Odesláno

Podobné pouzdroj jsem kupoval kolegovi na jiný telefon, nedrželo to pohromadě už jako nové, tak snad budeš mít víc štěstí. To co je v odkazu zatím používám 2 měsíce a o vytahání nemůže být řeč. Ono to ani nejde když to svírá ten plast. Na druhou stranu při cenách těch pouzder (obvykle 30-50,- ) je mi upřímně jedno jeslti ho za 6 měsíců vyhodím.

Jinak DX ok, ale ceny nic moc a dodání velmi dlouhé, doporučuju vždycky mrknout na Ebay bývá tam lepší cena.

Bezdrátovou nabíječku jsme bral tuhle: http://www.ebay.com/itm/200962957683?var=500185513361&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

[upravil dne 28/11/13 09:07 od koblih69]

Odesláno

Nabíječku mám objednánu úplně stejnou :D cena o pár dolarů vyšší ale to je fuk

Právě že mě to taky drželo přes 3 měsíce naprosto v pohodě, pak jak blesk z čistého nebe se to začlo vytahávat, až to vypadá jak to vypadá dnes (pěkně hnusně teda :D )

• O 1 měsíc později...
Guest Scratch
Odesláno

co ten co mam ja? Kdyztak napis JirkaP :)

jo a az budes mit cestu do prahy, tak se stav, mam tady pro tebe jedno prekvapko :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...