.mycTD Odesláno 14. prosinec 2013 Odesláno 14. prosinec 2013 mam za to, ze uz ve stredu psal, ze motor slape neskube otacky drzi Citovat
loki Odesláno 15. prosinec 2013 Odesláno 15. prosinec 2013 zapalovací lištu prodává myp106 z mostu Jinak si nemyslím že to bude lištou,mě rallye dělá skoro to samý,ted jsem se ptal eletrikáře a taky mi řekl cívka ,kabely,svíčky,ale to už jsme s kamarádem řešily asi před rokem a nic. jo a dělala mi to i 1.4 sport,tak jsem vyměnil ten krokový motůrek a bylo po problému Citovat
Peta-k Odesláno 15. prosinec 2013 Autor Odesláno 15. prosinec 2013 Motor naskoci jak ma ale za jizdy proste zdechne.skoda ze nejsou dily na vyzkouseni.protoze pokupovat cidla atd a jsem na 10 000kc to fakt ne. [upravil dne 15/12/13 08:58 od Peta-k] Citovat
.mycTD Odesláno 15. prosinec 2013 Odesláno 15. prosinec 2013 pokud je to takhle nahodila zavada, tak bych fakt zkusil projit ty kabely a konektory, pripadne konektor na RJ (nevim, jak ji ma 106 schovanou) to mas zadarmo a nic tim nepokazis Citovat
Peta-k Odesláno 15. prosinec 2013 Autor Odesláno 15. prosinec 2013 Konektory se zdaji byt ok. Citovat
Peta-k Odesláno 17. prosinec 2013 Autor Odesláno 17. prosinec 2013 Tak sem to byl dneska projed dokat po prvnim nastartovani jedu lazo plazo je vse ok.jakmile to vytocim tak se udusi a jednou pri 3000 otacek se znova chytla.jak se udusi jednou tak uz kazdou chvili.uz mi z toho jde hlava kolem.koukal sem na zapal.listu po tme a nic nejni videt zadny jiskry nebo tak neco.na volnobeh kdyz auto stoji a vytocim to az k omezovaci tak nic to neudela to sem zkousel asi 10krat.jakmile se rozjedu a vytocim to tak se udusi.nemate nekdo cislo na kujona?zkrz tu listu. [upravil dne 17/12/13 18:09 od Peta-k] Citovat
MyP106 Odesláno 19. prosinec 2013 Odesláno 19. prosinec 2013 Zdravím, mám doma 2 lišty kdyžtak můžu poslat na odzkoušení když by to fungovalo zaplatíš, když ne pošleš zpět. lišty josu odzkoušený a fungujou obě. Citovat
Peta-k Odesláno 21. prosinec 2013 Autor Odesláno 21. prosinec 2013 Mam dalsi poznatek.dokat je motor studeny je vse dobry.jakmile se zacne ohrivat tak porad stejny scenar.cetl sem ze by to mohl delat i snimac otacek jde to nejak odzkouset?ukaze to diagnostika? Citovat
MyP106 Odesláno 21. prosinec 2013 Odesláno 21. prosinec 2013 diagnostika ti nějaký hodnoty ukáže jestli teda myslíš ten snímač na setrváku co funguje jako magnet a dává signál relé co je pod řídící jednotkou a to ovládá čerpadlo? [upravil dne 21/12/13 13:24 od MyP106] Citovat
.mycTD Odesláno 21. prosinec 2013 Odesláno 21. prosinec 2013 Mam dalsi poznatek.dokat je motor studeny je vse dobry.jakmile se zacne ohrivat tak porad stejny scenar.cetl sem ze by to mohl delat i snimac otacek jde to nejak odzkouset?ukaze to diagnostika? ten snimac ma ve zvyku se vzrustajici teplotou zvysovat svuj odpor az to jednotka vyhodnoti jako chybu. Takze spis nez diagnostikou bych na nej sel s multimetrem a porovnal jeho odpor za studena a po zahrati -idealne, kdyz to zrovna zdechne. Citovat
Peta-k Odesláno 21. prosinec 2013 Autor Odesláno 21. prosinec 2013 Nejaky porovnani odporu mi nic nerika.:-) Citovat
Peta-k Odesláno 21. prosinec 2013 Autor Odesláno 21. prosinec 2013 Tak sem doma vystrachal snimac otacek z nejakyho peugeotu nevim jakej sice ale po mensi uprave uchyceni snimace hlavne ze piny sou stejny tak sem to namontoval nastartoval a s velkym ocekavanim sem to jel projed.opakuje se stejnej scenar.takze snimacem to neni snad.tak tedka davam velkou nadeji do listy co budu mit na vyzkouseni.a pokud to nebude ani listou tak to pujde do servisu uz se s tim nebudu srat.doufam ze ten snimac co sem nasel neni vadnej.to by byla velka nahoda. Citovat
BiFF Odesláno 22. prosinec 2013 Odesláno 22. prosinec 2013 Mel jsem neco podobneho ze se auto nechtelo jet az od vyssich otacek a me to delalo cidlo teploty nasavaneho vzduchu je to na sani vlevo nahore jak se divas na motor. nekdo tam bastlil kabel k cidlu a ten byl moc natahnuty a nebyl kontakt a cidlo davalo spatne informace do RJ jakmile jsem se dostal nad treba 3500 motor byl v zabehu cidlo melo kontakt a jelo v pohode. je to sice trochu jinaci problem ale za omrknuti nic nedas Citovat
Peta-k Odesláno 23. prosinec 2013 Autor Odesláno 23. prosinec 2013 Tak sem dnes vyzkousel zapal.listu mel sem dve na vyzkouseni a ani jedna nepomohla.takze ani listou to neni.tak uz nevim. Citovat
Peta-k Odesláno 23. prosinec 2013 Autor Odesláno 23. prosinec 2013 Pro jistotu vymenenej paliv.filtr.i svicky.jeste me napada jedna vec jestli nemam pridreny cerpadlo palivovy.nahodou nema nekdo na vypujceni? Citovat
vlk406 Odesláno 23. prosinec 2013 Odesláno 23. prosinec 2013 Dle mého skromného názoru, jestliže to dobře chápu, dochází k udušení motoru jen v zátěži. Vzhledem k již vyzkoušeným možnostem mi to vychází na nedostatek paliva, tedy buď nefunguje správně regulátor tlaku paliva ve vstřikovací rampě nebo je v háji čerpadlo, což mi přijde pravděpodobnější. Citovat
Peta-k Odesláno 23. prosinec 2013 Autor Odesláno 23. prosinec 2013 Ano tedka uz jen v zatezi.stalo se dvakrat i na volnobeh ale hlavne v zatezi.mam podezdreni na cerpadlo a ten regulator tlaku paliva vypada jak?jeste sem ho nevidel asi. Citovat
MyP106 Odesláno 23. prosinec 2013 Odesláno 23. prosinec 2013 tak čerpadlo se dá rozebrat pokud vím celý až do motůrku. já když vyndal z nádrže čerpadlo a celý rozebral vyčistil zkompletoval tak pak fungovalo zase skvěle. Citovat
Peta-k Odesláno 23. prosinec 2013 Autor Odesláno 23. prosinec 2013 Ok tak to zkusim vycistit. Citovat
vlk406 Odesláno 23. prosinec 2013 Odesláno 23. prosinec 2013 pokud jsem správně identifikoval tvuj motor, měl bys tam mít regulátor viz obr., pokud jsem se spletl, dej vin. teď jsem koukal, že moje xsi má stejnej regulátor, pokud by tedy došlo na výměnu, mohu nabídnout jeden nový kus, který jsem měl v autě 1 den, páč ten moje trable nezpůsoboval... [upravil dne 23/12/2013 21:08 od vlk406] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.