Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Cat: jak píše koblih69 udělej to tak a bude ti to fungovat řešil jsem to už hoodně lidem a tohle je funkční řešení.Pokud mas minimálně W7 profesional verzi stáhni si třeba: VMware-player do toho XP mod,a až se ti tohle nainstaluje tak v tom si spusť pokud maš NB s mechanikou instalačku vypálenýho DIAGboxu.Pokud nemáš NB s mechanikou tak ještě třeba Ultra ISO program a v tom si spusť image soubor DIAGboxu 5.02 a postupuj podle návodů. který je všude popsaný jak to instalovat a opatchovat atd...

EDIT:pokud nemáš funkční verzi toho Diagboxu písni SZ a mohu ti poslat odkaz na balíček i s aktualizacema až na 5.29... a funguje to 100%pár lidí ho už odemně dostalo.

[upravil dne 2/1/2014 19:47 od John]

Odesláno
Ty máš ve VirtualBoxu nainstalovaný v XPčkách Eset?

Ale ne já ho vůbec nemám. Hledám ten program na netu a kdekoliv vlezu tak ESET blokuje.

Odesláno

Já vím asi jste ze mě na prášky, ale omlouvám se nikdy jsem z diagnostikou nepracoval. Koupil jsem to proto že můj miláček stárne a nemíním s ním chodit do servisu. Blbne mi ABS, sem tam se ozve STOP vysoká teplota, nejde ostřikovač, nejde tam proud, a občas mi za jízdy zablikají varovné blinkry. Myslel jsem si že tím pomůžu, že mi to ta diagnostika ukáže kde je problém. No hold jsem se podcenil.

Odesláno
U toho byl přiložený návod, dělal jsem to podle něj.

Neajaký mail na teba?V profile nemáš.

Odesláno

Tak už to asi jede. Stáhl jsem PSAInterfaceChecker a píše: Version APPLI_XS_FujiP106138A V4.3.0 @ACTIA 02.01.12

Reference: 963830 B/

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...