SPetrasek Odesláno 16. listopad 2013 Odesláno 16. listopad 2013 Zjistil jsem že mi něco cinká když jedu pomalu. Říkal jse msi ach jo co to zase bude mám auto měsíc a zas něco. Zjistil jsem že je to zajišťovací víčko na matku poloosy s R svorkou. Jsou tam dost na volno a jak se točí kola tak to vydává strašný zvuky. Máte nějaký návrh co s tím? Nemůžu nikde najít novousvorku ani to zajišťovací víčko. Díky za rady Citovat
P607Olda Odesláno 16. listopad 2013 Odesláno 16. listopad 2013 Teda, úplně přesně nevím, jak to vypadá na 307 ale vyndej a trochu zdeformuj. Anebo tam nacpi nějaké kovové péro, které to zatěsní. Citovat
SPetrasek Odesláno 16. listopad 2013 Autor Odesláno 16. listopad 2013 Díky ale na deformaci bych přistoupil až jako poslední možnost. Spíš jestli náhodou někdo nemá náhradní díl. normálně v krámu ho nemůžu sehnat Citovat
Guest servisman Odesláno 16. listopad 2013 Odesláno 16. listopad 2013 malinko zmáčknout a dáti tam závlačku ,nebo tam vložit gumový kroužek ,pokud něco najdeš. Už to tu někdo řešil na foru. pojistná matice je pro více druhů Peugeotu, takže není problém zajet do Peugeotu a koupit novou. Nebo bych ji sundal a zajel do obchodu ND pro auta, podle mne to pasuje i z jinýho auta. [upravil dne 16/11/13 08:47 od servisman] Citovat
HonzaZ Odesláno 16. listopad 2013 Odesláno 16. listopad 2013 Řešil jsem to tím, že jsem více zmáčknul tu R pojistku, aby tam nebyla volně. Citovat
mxmen Odesláno 16. listopad 2013 Odesláno 16. listopad 2013 natlač tam trochu silikonového tmelu a máš klid Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.