Peugeot 205/Lukáš Odesláno 14. listopad 2013 Odesláno 14. listopad 2013 Zdravím mám menší problém mám peugeot 205 r.v. 1993 44kw nedávno jsem jel a najednou mi to v polovině zatáčky chcíplo a nenastartoval jsem už šel jsem po problému tak jsem si zkraje myslel že je to cívka tak jsem starou vyhodil a koupil novou stále to nešlo kamarádi mi poradili že možná snímač otáček tak jsem ho našel a na vozu nikdy nebyl zapojený nikdy. Tak jsem hledal dál a další problém zapalovací modul tak jsem koupil nový a hle jiskru hází ale je tu další problém s přívodem paliva dnes jsem to zkoušel čerpadlo nasálo měl jsem i hadičku dole všechno v pořádku ale stále nemůžu nastartovat když jsem vytáhnul svíčky tak byli suché i přes to že jsme do karburátoru nalili benzín přímo i pod jednu svíčku a stále nic podotýkám že se jedná o jednobodové vstřikování všechny relátka i pojistky jsou v pořádku neměl by někdo radu co by s tím mohlo být už mi došli nápady moc děkuju za každou radu. Citovat
vinorak Odesláno 15. listopad 2013 Odesláno 15. listopad 2013 má motor rozdělovač, nebo už jenom zapalovací kostku se 4 kabelama ke svíčkám? pokud to je rozdělovač, tak zkus vyblikat závady co to ukazuje http://www.peugeot205club.org/?reloaded&action=garaz&subaction=diagnostika Citovat
vinorak Odesláno 15. listopad 2013 Odesláno 15. listopad 2013 ale přez konektor, kdežto u jetronicu to jde klíčkem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.