Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ahojte chcem vas poprosit o dake inspiracie ako upravit moje modru 306, nechcem nic vazne len na image rozmyslal som nasledovne :

-dake nove elektrony R14/R15 cierne alebo sede

-hmlovky do zltej folie tu uz mam kupenu

-predne svetla angel eyes black (neviete kde kupit za dobdru cenu?)

-prednu kapota carbonovy polep?rat style kapota ? alebo nehat tak kao je ?

ak by ste boli tej lasky a vlozili mi sem dake fotky ako vyzeraju vase 306 velmi by ste mi pomohli dakujem vam pekny den :)

Odesláno

Moje rada by asi zněla aby ses vyprdnul na carbonový polepy a jiný šílenosti a ty peníze investoval jinam. Můj názor, stačí hezký kola, dobrej lak a trochu složit na zem. Dej sem foto auta ať máme taky představu :D Myslím že hezkých 306 je tu na foru hodně.

Odesláno

pridal som aj fotky mojej 306 do skupiny nase kary tak kukkni :) mna uz tiez presli tie folie ma to skoro kazdy a uz to nevyzera boh vie ako prave chcem to co pises zachovat krasu auta takeho ako je dat pekne kolesa+tie hmlovky do zlta a svetla ako pozeram aj ty mas angle eyes svetla :)

Odesláno

přesně tak... nejdřív to oprav, pořádně to vylešti, nebo nech udělat u profíku, kup pěkný 15kola podvozek, vyměn všechny silentbloky a čepy a máš káru jak bejk... vyser se na tuzingérský polepy nebo angel který nesvítěj...

Odesláno

tiez ma to uz preslo ano na blatniku sa uz pracuje :) nevie mi niekto povedat ake je tvarenske oznacenie tejto modrej farby ? ja to tam uz nemam ano urcite pojdu 15 kolesa hmlovky do zlata a to asi staci :)inak tie zatmanene ramecky mozes dake blizsie info foto ako nato a tak ?:) dakujem

Odesláno

Nemusíš dávat \"jen\" 15\", ale třeba 16\" se tam taky vejdou ;)

Já jsem též zastánce decentního vzhledu, experimenty mě přešly.

Odesláno

Vyndas svetlo, rozlepis ho opatrne a ramecky okolo paraboli nastrikas. Potom zase slepis a hotovo. Ale prace je to teda hrozna :) souhlas s Milanem i 16\" tomu slusi, teda no a nekdy i 17\" :aut

Odesláno

Kód farby by si mal nájsť aj na prednom tlmiči, takto to vyzerá u mňa - je napísaný bielou farbou:

4xqz.jpg

;)

Odesláno

No to je zase tema :) v prvni rade , jak uz tu bylo psano, zainvestuj do oprav, udelej si komplet predni napsravu, jestli mas dost penez, udelej repas zadni, atd..... pokud budes mit auto 100% v cajku, muzes neco resit dal :) kup kola, podvozek a hraj si s detailama, sezen si kozenej intros, au to trochu vypada.... a vykasli se na nejaky carbony, tuzing svetla (strikni si origo, jak psal cechic) zluty mlhy uz bych taky nedal, dneska uz to ma kazdej druhej.... ale proti gustu...... delej si to jak uznas za vhodne, auto si delas pro sebe, ne pro ostatni, musi se libit tobe, ty z nej mas radost.... mi ti tady jenom muzem poradit...

• O 11 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...