palino306 Odesláno 13. listopad 2013 Odesláno 13. listopad 2013 ahojte chcem vas poprosit o dake inspiracie ako upravit moje modru 306, nechcem nic vazne len na image rozmyslal som nasledovne : -dake nove elektrony R14/R15 cierne alebo sede -hmlovky do zltej folie tu uz mam kupenu -predne svetla angel eyes black (neviete kde kupit za dobdru cenu?) -prednu kapota carbonovy polep?rat style kapota ? alebo nehat tak kao je ? ak by ste boli tej lasky a vlozili mi sem dake fotky ako vyzeraju vase 306 velmi by ste mi pomohli dakujem vam pekny den Citovat
cechic Odesláno 13. listopad 2013 Odesláno 13. listopad 2013 Moje rada by asi zněla aby ses vyprdnul na carbonový polepy a jiný šílenosti a ty peníze investoval jinam. Můj názor, stačí hezký kola, dobrej lak a trochu složit na zem. Dej sem foto auta ať máme taky představu Myslím že hezkých 306 je tu na foru hodně. Citovat
palino306 Odesláno 13. listopad 2013 Autor Odesláno 13. listopad 2013 pridal som aj fotky mojej 306 do skupiny nase kary tak kukkni mna uz tiez presli tie folie ma to skoro kazdy a uz to nevyzera boh vie ako prave chcem to co pises zachovat krasu auta takeho ako je dat pekne kolesa+tie hmlovky do zlta a svetla ako pozeram aj ty mas angle eyes svetla Citovat
cechic Odesláno 13. listopad 2013 Odesláno 13. listopad 2013 Ja mam svetla origo..jen zatmaveny ramecky... Citovat
MilanF1 Odesláno 13. listopad 2013 Odesláno 13. listopad 2013 Já bych nejdříve vyměnil blatník Citovat
Mizlerek007 Odesláno 13. listopad 2013 Odesláno 13. listopad 2013 přesně tak... nejdřív to oprav, pořádně to vylešti, nebo nech udělat u profíku, kup pěkný 15kola podvozek, vyměn všechny silentbloky a čepy a máš káru jak bejk... vyser se na tuzingérský polepy nebo angel který nesvítěj... Citovat
cechic Odesláno 14. listopad 2013 Odesláno 14. listopad 2013 Tak každej nějak začínal naštěstí někoho to brzo pustilo V jednoduchosti je krása, takže zbytečný vymýšlet chujoviny Citovat
palino306 Odesláno 15. listopad 2013 Autor Odesláno 15. listopad 2013 tiez ma to uz preslo ano na blatniku sa uz pracuje nevie mi niekto povedat ake je tvarenske oznacenie tejto modrej farby ? ja to tam uz nemam ano urcite pojdu 15 kolesa hmlovky do zlata a to asi staci :)inak tie zatmanene ramecky mozes dake blizsie info foto ako nato a tak ? dakujem Citovat
MilanF1 Odesláno 15. listopad 2013 Odesláno 15. listopad 2013 Nemusíš dávat \"jen\" 15\", ale třeba 16\" se tam taky vejdou Já jsem též zastánce decentního vzhledu, experimenty mě přešly. Citovat
cechic Odesláno 15. listopad 2013 Odesláno 15. listopad 2013 Vyndas svetlo, rozlepis ho opatrne a ramecky okolo paraboli nastrikas. Potom zase slepis a hotovo. Ale prace je to teda hrozna souhlas s Milanem i 16\" tomu slusi, teda no a nekdy i 17\" Citovat
Guest StibTo Odesláno 15. listopad 2013 Odesláno 15. listopad 2013 kod barvy bys mel mit na stitku na B sloupku ze strany ridice .. Citovat
palino306 Odesláno 15. listopad 2013 Autor Odesláno 15. listopad 2013 cechic a nasiel by som niekde tvoje detaijlnejsie foto ako to vyzera dakujem pozral som kod farby v motore vpravo hore ale neni tam ...kde presne myslis ? Citovat
Guest bluesman Odesláno 16. listopad 2013 Odesláno 16. listopad 2013 Kód farby by si mal nájsť aj na prednom tlmiči, takto to vyzerá u mňa - je napísaný bielou farbou: Citovat
wooody Odesláno 23. listopad 2013 Odesláno 23. listopad 2013 No to je zase tema v prvni rade , jak uz tu bylo psano, zainvestuj do oprav, udelej si komplet predni napsravu, jestli mas dost penez, udelej repas zadni, atd..... pokud budes mit auto 100% v cajku, muzes neco resit dal kup kola, podvozek a hraj si s detailama, sezen si kozenej intros, au to trochu vypada.... a vykasli se na nejaky carbony, tuzing svetla (strikni si origo, jak psal cechic) zluty mlhy uz bych taky nedal, dneska uz to ma kazdej druhej.... ale proti gustu...... delej si to jak uznas za vhodne, auto si delas pro sebe, ne pro ostatni, musi se libit tobe, ty z nej mas radost.... mi ti tady jenom muzem poradit... Citovat
palino306 Odesláno 23. listopad 2013 Autor Odesláno 23. listopad 2013 jasncka zadna naprava je po repase a su robene aj maznice takze ta je v pohode este musi vzadu vymenit silenbloky v predu lozisko a auto je v super stave Citovat
306-Matus-306 Odesláno 3. listopad 2014 Odesláno 3. listopad 2014 Já bych nejdříve vyměnil blatník Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.