sloters Odesláno 13. listopad 2013 Odesláno 13. listopad 2013 Lze použít čistič klimatizace i na čištění topného okruhu.V autě klima není.Podle mě by to ale mělo fungovat také.Dělal jste to někdo a jakou značku čistič používáte? Citovat
Voighta Odesláno 13. listopad 2013 Odesláno 13. listopad 2013 Běžné dezinfekční spreje a pěny na klimatizaci se aplikují přes výdechy topení a přes pylových filtr. Takže proč ne, akorát nevím co tam potřebuješ čistit když to nemá klima. Já používal od würtha ale né u sebe ale u pár svých zákazníků jsem jim dělal auta. [upravil dne 13/11/13 15:09 od Voighta] Citovat
Guest servisman Odesláno 13. listopad 2013 Odesláno 13. listopad 2013 Čistič klima se čístí radiátor topení jako zvenku na čištění topného okruhu jsou přípravky co se nalejí do chladící kapaliny aby se vyčistilo, vypustilo ,propláchlo a nalila nová kapalina. A důvod proš to chceš čistit? Smrdí topení? Citovat
brutall Odesláno 13. listopad 2013 Odesláno 13. listopad 2013 Na čištění klimatizace = http://www.wurth.sk/media/catalogue/11.01.05.120__04714_sk_W.pdf Citovat
sloters Odesláno 13. listopad 2013 Autor Odesláno 13. listopad 2013 Důvod je,že v tom autě ja takový divný smarádek,tak se ho chci zbavit.Koberce jsem už vyházel a několikrát celé auto vysál. Další problém je,že do auta teče dveřmi a nemůžu přijít čim to je.Už jsem to oblepil i přídavnou gumou,ale při větším dešti tam stejně nateče.Bylo to bourané a když jsem ho měl v garáži,tak to bylo v pohodě.Ted stojí venku a občas tam něco nateče.Přijde mi to že to teče podle repráku ve dveřích,ale kudy se tam ta voda dostane nevím. Nějaké větší investice už na tom nechci dělat,je to druhé auto v rodině. Citovat
Dave_k Odesláno 13. listopad 2013 Odesláno 13. listopad 2013 Dveře mají na spodní hraně odtokové škvíry. Koukni jestli nejsou přicpané. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.