Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Lze použít čistič klimatizace i na čištění topného okruhu.V autě klima není.Podle mě by to ale mělo fungovat také.Dělal jste to někdo a jakou značku čistič používáte?

Odesláno

Běžné dezinfekční spreje a pěny na klimatizaci se aplikují přes výdechy topení a přes pylových filtr. Takže proč ne, akorát nevím co tam potřebuješ čistit když to nemá klima.

Já používal od würtha ale né u sebe ale u pár svých zákazníků jsem jim dělal auta.

[upravil dne 13/11/13 15:09 od Voighta]

Guest servisman
Odesláno

Čistič klima se čístí radiátor topení jako zvenku na čištění topného okruhu jsou přípravky co se nalejí do chladící kapaliny aby se vyčistilo, vypustilo ,propláchlo a nalila nová kapalina. A důvod proš to chceš čistit? Smrdí topení?

Odesláno

Důvod je,že v tom autě ja takový divný smarádek,tak se ho chci zbavit.Koberce jsem už vyházel a několikrát celé auto vysál.

Další problém je,že do auta teče dveřmi a nemůžu přijít čim to je.Už jsem to oblepil i přídavnou gumou,ale při větším dešti tam stejně nateče.Bylo to bourané a když jsem ho měl v garáži,tak to bylo v pohodě.Ted stojí venku a občas tam něco nateče.Přijde mi to že to teče podle repráku ve dveřích,ale kudy se tam ta voda dostane nevím.

Nějaké větší investice už na tom nechci dělat,je to druhé auto v rodině.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...