depor99 Odesláno 11. listopad 2013 Odesláno 11. listopad 2013 Ahojte , potreboval by som vediet taku infosku ci potrebujem zosilovac k novym reprakom co sa chystam kupit do prednych dvery. Este nemam vybrate lebo podla tohto si asi zacnem vyberat. Mam uz vzadu v plate dva repraky (200W) a radio 4x50W kenwood. Citovat
Benžík Odesláno 11. listopad 2013 Odesláno 11. listopad 2013 Pokud zesik nechceš, tak ho nepotřebuješ. 4x50 znamená, že má výstupy na 4 repraky. Těch 50W je ve skutečnosti tak 20W , takže pokud nebudeš mít zesilovač, tak výkon reproduktorů nemusíš řešit. Důležitější je citlivost, to je ten údaj v dB. Citovat
depor99 Odesláno 11. listopad 2013 Autor Odesláno 11. listopad 2013 Aha , tak prave som zistil ze predtym som si myslel ze o tom viem len trosicku , ale teraz viem o tom holy ko*** Prosim ta , nechcem ta obtazovat tym ze sa ta budem vypytovat na kazdu malickost, ale nemal by si nahodou po ruke niaky link na nejaky clanok kde je nieco o tomto napisane? Sak teraz som z toho uplny debil. A co mi ovplivni to ze ked dam hlasitost viac nez by sa \"mohlo\" , proste ked dam moc hlasno tak repraky zacnu chrcat, ako to vylepsit? Citovat
Kennbell Odesláno 11. listopad 2013 Odesláno 11. listopad 2013 Napis sem prvne jake mas radio, Kolikrat je lepsi koupit lepsi radio a pak az repro. Ja jsem mel radio sony MEX-BT-2500 a myslel jsme si jake mam dobre radio. Tedkom mam 6let stary pioneer ktery stal novy 9K a to co dela s origo reprakama v 306 cabriu by jsi nezachapal... Tedkom budu porizovat repro herzt stredobasy a vyskace do predu a trosku vytlumim dvere a auto se mi rozlozi na ND Citovat
depor99 Odesláno 12. listopad 2013 Autor Odesláno 12. listopad 2013 Kamaradko , teraz som na vyske takze tu nemam teraz k dispozicii presny typ toho radia ale je to kenwood a pred troma rokmi na vianoce stal 115 eur :D Citovat
tomikzlesa Odesláno 12. listopad 2013 Odesláno 12. listopad 2013 pokud neplánuješ SUB do kufru tak zesilovač vubec nebudeš potřebovat, já mam http://www.sony.cz/support/cs/product/CDX-GT930UI/specifications radio. V zadních dveří toto http://www.ahifi.cz/reproduktory-kicker-cs54.html a v předních toto http://www.ahifi.cz/reproduktory-u-dimension-el-comp-6.html a radio je dává s přehledem, ale veřím že na zesíku by hráli možná ješte líp, tam mám ale jen bednu. Citovat
banan1987 Odesláno 12. listopad 2013 Odesláno 12. listopad 2013 no a to si myslis ze ked das radio naplno tak chrcia repraky? povacsine ked mas dobre repro tak chrci radio.. proste koncak nestiha.. pri zapojeni repro na zosik by si videl co repro dokazu... ale pre klasicke pocuvanie hudby to netreba... tych RMS 18W x4 ti bude stacit.. ale ak by si to chcel ozivit kup repro o citlivosti cca 93db to uz lepsie zahra aj na zapojeni na radio... popripade casom dokupis zosik.. len sa neulakom na lacne repro treba si pozriet na nete nejake recenzie na dobre a kvalitne repro... ja som kupoval dva 16,5cm repro do prednych dveri za cca 120,-€ ale to je ina hudba ako nejake za 60 ktore maju popisane pekne parametre a zahraju hovno Citovat
tomikzlesa Odesláno 12. listopad 2013 Odesláno 12. listopad 2013 kdyby se to dalo na zesík určitě by hráli mnohem víc, ale to je pak opět otázka dalšího tlumení a dalších a dalších peněz, taky záleží na tom jak kdo má hudbu rád, radši si poslechnu mín a klavitnějš než se bát že se mi rozsypou okna Citovat
depor99 Odesláno 12. listopad 2013 Autor Odesláno 12. listopad 2013 Dakujem za odpovede ludia No ja vlastne v tom plate mam repraky za 140 eur kupene od kamarata , maju riadne velke magnety. V predu mam seriovky (P206 1.4 - 2003) , no tieto seriovky uz su riadne odrovnane totalne chrcia a drbkaju aj ked mam hlasitost na polovicu. Tak som ich uplne vypol a hraju len tie vzadu. Ja mam teda v plane vymenit tie seriovky za nieco lepsie. Uz len tie zadne hraju riadne a maju take basy ze hraju lepsie nez kamaratovy s takym mensim subacom. Tak vlastne z toho co ste tu pisali vypliva ze mi nebude treba zosilovac pokial nechcem kupovat aj subac ano? A vedel by mi este niekto poslat niaky kvalitny clanok kde je to vysvetlene ako to funguje s tym 5x50w atd. alebo sa niekomu chce do toho pustat vysvetlit mi to? Este som rozmyslal ze kupim aj nove radio , predsalen tri roky je uz dost a technologie stupaju kazdym dnom , cize dnes by som mal kupit za tych 120 eur ovela lepsie radio. Vedeli by ste odporucit niake fakt kvalitne okolo 100 eur? Citovat
tomikzlesa Odesláno 12. listopad 2013 Odesláno 12. listopad 2013 třeba tu je to pochopitelné http://www.zive.cz/reproduktory-a-watty-o-co-jde/cq-187189/default.aspx?consultanswers=1 vždycky mě fascinuje jak každej udává že jeho SUB má 700W apod. ale ve skutečnosti je to třebas tak 300W. I já tvrdohlavec pochopil že je lepší si zjistit nejbižší prodejnu a zajít se poradit. Měl sem Raveland 1500W !!! ted mám zesík 700W max a hraje nesrovnatelně líp :-) Citovat
depor99 Odesláno 14. listopad 2013 Autor Odesláno 14. listopad 2013 Myslite ze budu naprd? http://www.electronic-star.sk/Dvojica-16-5-cm-6-5-auto-reproduktorov-Auna-600-W-cierna_i218.htm alebo http://www.electronic-star.sk/Reproduktory-do-auta-Auna-CS-65831-16-5-cm-s-vykonom-az_i9037.htm Citovat
F.I.K Odesláno 14. listopad 2013 Odesláno 14. listopad 2013 To je tzv. P.M.P.O. (pět milisekund před odpálenim) Citovat
depor99 Odesláno 15. listopad 2013 Autor Odesláno 15. listopad 2013 :D chalani chojte do riti , ja sa v tom nevyznam vobec Tak mi prosim vas viete odporucit niake v pohode repro v cene okolo 50 eur do prednych dvery cize 165 priemer a max 64mm hlbka? Citovat
tomikzlesa Odesláno 15. listopad 2013 Odesláno 15. listopad 2013 co třebas toto ? http://www.ahifi.cz/reproduktory-kicker-cs654.html já mám teda v autě 13\" ale paráda. Nepíšeš jestli chceš koaxiálky nebo komponenty. Klidně si na tom webu zahledej, většinou je pod tím diskuse kde majitel opravdu na všechno odpovídá. Citovat
depor99 Odesláno 16. listopad 2013 Autor Odesláno 16. listopad 2013 Tie vyzeraju velmi dobre Mam na mysli len koaxialky Asi aj preto lebo absolutne netusim ako sa zapajaju komponenty niake vymedzovace ci co sa mi to zda ze tam ma byt Na tomto webu som uz hladal a neviem vybrat proste Citovat
tomikzlesa Odesláno 16. listopad 2013 Odesláno 16. listopad 2013 pokud se nemůžeš rozhodnout, tak vezmi tyhle :-) kicker je velmi kvalitní značka a hrajou skvěle, mě ty 13\" i dost basuju, až sem byl překvapanej. Kicker mám i sub a absolutní spokojenost Citovat
depor99 Odesláno 17. listopad 2013 Autor Odesláno 17. listopad 2013 Tak teda urcite mi ich mozes odporucit? Ja ich teda objednam ak su fakt v pohode. Ako tak teraz citam na nete tak tu pisu vacsinou ludia ze koaxalne repro je blbost v prednych dverach ze by mali byt komponentne , tak som sa rozhodol ze si kupim tie ale este som nezistil ako sa to zapaja pomocou tych vyhybiek. Vedeli by ste mi teda poriadit niekto nejake kvalitne komponentne repro za cenu okolo 50 eur? Ludia a pokial mam repraky v kufri v platne a v predu vo dverach ako si mozem dat repraky aj do zadnych dvery ked uz v tom zvezku mam zapojene repraky z kufra? [upravil dne 17/11/13 13:42 od depor99] [upravil dne 17/11/13 13:52 od depor99] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.