Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj kluci, potrebuju nasmerovat.

Od 50kmh se objevuje trhavy chod volantu. V nulove poloze ok ale pri zataceni trhavy pohyb. Cca ve 120 kmita i v nulove poloze. Pri plnem rejdu na obe strany se

z homo kloubu nic neozyva. Kola jsou vyvazena. Chystam se na cepy rizeni, kulaky, kotouce a desky. Cim by to mohlo jeste byt?

Diky za rady. 406 viz podpis.

[upravil dne 11/11/13 08:04 od greg]

Guest servisman
Odesláno

Pokud jsi ještě neměnil to uložení tlumičů , tak to budou ta ložiska. Stačí je jen vyměnit ,ostatek pokud je ok můžeš ponechat. Já jej měnil preventivně před 2ma roky a jedno bylo na 75% rozsypaný a druhý načatý.

Odesláno

Ulozeni je par mesicu stare a uz funguje jak ma. Tycky stabiku jsou jeste mladsi. Nemuze to byt treba ulozenim ramen? Musim to rozdelat a zkusit vule.

Guest servisman
Odesláno

Pokud při jízdě malinko sešlápneš brzdový pedál nezačne kmitat volant drobet více ? Pokud ano tak je to kotoučema. Už jsem se s tím setkal do 50 celkem nic jen pokud jsem polehtal brzdu tak začal malinko trhat volant. Více to bylo znát nad 100 km a při 150 ani nemluvit

Odesláno

Tohle jsem zkousel a nema to vliv. Jeste bych rekl ze kdyz je auto tezsi jsou ty kmity ve 120 vice znatelne a vetsi. Je jedno jestli je motor v tahu nebo jim brzdim.

Guest servisman
Odesláno

Tak už jen jedno , zajeď na STK na třasadla - kontrolu vůlí přední nápravy/asi 110Kč/ a oni ti řeknou kde je závada.

Odesláno

Tak jsem tam dneska byl. Kontrola vůlí, geošky a brzd a prý všechno ok. Vůle žádné, geometrie v pořádku a brzdy rovné. Pak jsem se stavil nechat ještě jinde převážit kola a na jenom to ukázalo 10-10. Je to už lepší, ve 120 už to nekmitá, ale v menších rychlostech při vytáčení volantu pořád ještě lehce trhá. To už ale vidím spíš na olej v posilovači.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Tak olej v posilovači vyměněn. Je to krapet lepší, ale stále to pokmitává. Víc se to projevuje při pohybu volantem směrem doprava, ale jen tak na prvních 30°. Kloubek mi promazávali při výměně pružin, ale zkusím ho ještě něčím napajcovat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...