juraj4522 Odesláno 9. listopad 2013 Odesláno 9. listopad 2013 Caute mam otazku ci sa mi oplaty opravovat ten nosnik co je na fotkach tak ze vstrede ako je zlomeny ho odpilit a narovnat steny na oby dvoch castiach a nasledne ich zvarit alebo ak mate nejaky lepsi sposob tak budem rad za vsetky mozne rady Citovat
mxmen Odesláno 9. listopad 2013 Odesláno 9. listopad 2013 no nevím jestli se to vyplatí, ale nemá cenu to jen vyříznout a navařit rovný kus. Tím si nijak nepomůžeš. Chce to dát na rovnací rám a za nosník zatáhnout,ale to se finančně nevyplatí. tipuju že je to nějaký starší model vozu. Jestli jsi s tím do teď jezdil jako že asi ano a nikam to auto netáhne tak bych to neřešil. Citovat
ozzy56 Odesláno 9. listopad 2013 Odesláno 9. listopad 2013 základ je natáhnout nosník do původní polohy, možná by nemusela být rovnací stolice, ale jen hupcuk, těžko říct z jedné fotky, ale pokud to nenatáhneš zpátky, nemá smysl to dál řešit Citovat
juraj4522 Odesláno 9. listopad 2013 Autor Odesláno 9. listopad 2013 no ja som do teraz jazdy normalne nikam netahalo ale mal som buracku a vyzeralo to len na par plechou a vyzera to az takto ale uz aj ked som isiel z buracky domou na aute tak netahalo nikam islo pekne rovno ale pojdem to asi skusit tak ako som nad tym rozmyslal ja ze tam kde je to zmacknute ho rozrezem a vyrovnam to a ponatahujem na oboch dvoch stranach rezu a naspet to prizvaram lebo nikde inde to ohnute zlomene neni tam bol nosnik hrdzavy asi najviac tak tam to pri buracke povolilo som vsetko ostatne pozeral a iba toto je pokrcene vsetko az po kasnu ako idu hadice do interieru je to rovne a nepokrcene Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.