Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mam problem a nevim zda se resil a hlavne doresil :myslim

Jde nastavit jina citlivost na automatickem rozsveceni svetel / ne deni svetla / ideal nastaveni kdyz zajedu do lesa nebo je sero.Ted se rozsvecuji az kdyz je \"tma\" .... ?

Da se zmenit frekvence zadniho sterace nez ta ktera nastavena tato frekvence je skoro na .......

Jake funkce jdou vlastne nastavit pomoci diag. ?

Je tato funkce dana vybavou nebo je standartne \"nekde\" prednastavena ?

Diky za napady .... :papa

Odesláno

Ja bych taky rad vyuzil toto vlakno - MUX nastaveni funkci ... sem hledal, ale nikde nenasel pro P406. Po pridani elektricky sklopnych zrcadel na Peugeot 406 s MUX da se aktivovat pres diagnostiku sklapeni zrcadel po uzamceni vozidla, podobne jako je i automaticke vytazeni oken? Diky

Odesláno

K těm zrcatkum potrebujes paměť sedaček,nebo nastavit na ovládací na tečku jinak se nesklopi...

Melo by jít u zadního stěrače nastavit stírání intenzity podle předních steracu.....

To automaticky rozsvěcení podle sera mi nějak nefunguje ma svítit az ve tmě?

Zamykání po rozjeti

Zapnutí zadního stěrače při couvání,když jsou zaply přední...

Svícení světel prednich cca 2 min po vystoupeni..

Je to v dia myslím konfortni funkce...

[upravil dne 7/11/13 10:19 od Charlie 1]

[upravil dne 7/11/13 10:20 od Charlie 1]

Odesláno

Ja tam nasel jen pra malo toho co by slo nastavit predelat.

Me zajimaji ta svetla / citlivost automatickeho rozsviceni / a sterac zadni.

Ale je nutne priznat ze mame diagnostiku spis jen na vycteni a smazani \"chyb\".

A me heslo jest co nedokazes na to radeji nesahej :D:D

[upravil dne 8/11/13 06:22 od Lihous]

Odesláno

Takze po pridani sedacek s pameti by se zrcatka meli sklapat automaticky po uzamceni vozidla. Jde tato moznost i deaktivovat pres diagnostiku? Ze by se treba pres zimu sklapeni ovladalo ovladacem v poloze s teckou...

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Konecne jsem se prohrabal v diag.na nastaveni na prani zakaznika a ....

Mam aktivovan zadni sterac v navaznosti na predni = nic to nedela zadni si po zapnuti jede ve svem intervalu/cvakani rele z pod palubky.

Pri vypnutem nedela nic - predni jsou na automaticke stirani - senzor.

Stejne tak fce setreni po zarazeni zpatecky - zaradim a nic / tady to tolik asi nevadi.

Ptam se je treba jineho rele zd.sterace?

Dale jsem nastavil citlivost predniho cidla na rozsveceni svetel = taky zatim zadny efekt.

Mysleno projeti treba lesem ve dne kdy bych uvital rozsviceni hlavnich svetel.

Koukal jsem na zpetne prave zrcatko pri zarazene zpatecce ale jedineho ceho jsem dosahl je ze se asi o 1mm hnulo \"skublo sebou\"

A co se povedlo je jedine co funguje je asi po 30vterinach znovu uzamceni centralu pri neotevreni dveri.

Okna nefunguji - dojezd pri zamceni.

Otazka pro zdatnejsi kdepak je chyba a pripadne co jeste povolit nastavit ?

Klidne SZ a pokud to nebude prez celou republiku s radosti prijedu a zaplatim....

Odesláno

Stejne tak fce setreni po zarazeni zpatecky - zaradim a nic / tady to tolik asi nevadi.

máš zapnuty přední na automatiku?mě to šlo,ale úplně mi to pak rozhasilo přední deštový senzor??:myslim

Odesláno

Mam to prepnuty predni na senzor zadni mam vypnuty na pacce a nic?

Pokud zadni zapnu jedou v nastavenem intervalu.

A copak to pak delalo se senzorem?

Odesláno

Tak je zmena ne ze ne. :roker

Ale neni to nic prevratneho - pri pustenych steracich na senzor jede zadni v intervalu cca 10-12vterin a pokud predni sterace jedou trvale prida se i zadni sterac - trosku me nedochazi proc to ma tuto logiku.

A pokud mam zapnuty jen zadni jede v intervalu cca 2-4vteriny.

Samozrejme bez ostriku tak ze tuto fci je mozne pouzit rekneme za vetsiho deste na dalnici :(

Ach jo skoda ze to nejde definovat manualne.Ale potesi ze konkurence toto neresi :)

A ohledne prednich svetel - nastaveni velka citlivost / ale ceho / se ptam na sero az tmu to nereaguje vcera na trase HK Jicin jsem jel uz zcela sam na deni svetla jaka byla tma a nakonec jsem stejne manualne rozsvitil....

V lese je to take stejne ....

Skoda pekna myslenka ale nejak nedotazena.

Odesláno

Ne ne je to na rozsveceni svetel treba v tunelu podzemni garazi atp.

Pokud mas deni sviceni tak je palubka zhasnuta a tobe se pak pri seru/tme rozsviti.

Viz osobni pokec. A az za kruhacem se prepnula na deni svetla ....

Nevim myslenka dobra ale provedeni spis k placi :)

• O 4 týdny později...
Odesláno

Tak mame zase deaktivovan zadni sterac pri zarazene zpatecce a pri zapnutem destovem senzoru.

Nejak to fungovalo jako ze joo ale kdyz zrovna prselo tak zas ze nee.

:(

Odesláno

to ja mam spis opacnej problem, me automatika predni svetla rozsviti na muj vkus az prilis brzo. Ale mozna ze casem budu mit DIAG, tak treba se mi nekdy podari to prenastavit, pokud to jde.

Odesláno

Jee co bych za to dal kdyz treba ve dne zajedu do lesa a by se nam svetla rozsvitila.

Jednou se to povedlo kdyz zapadalo slunicko ale to bylo jen jednou - jejich automatiku proste nejak nechapu.

Takova tipicka francouzka :D

Odesláno

Niekde na v sekcii 807 riesili svwetelny senzor, ze ho este prekryli dakym plastom. ale to mali nad pristrojovkou v strede okna.

Co sa tyka sklapania zrkadiel, tak myslim ze pokial vymenis sedacky za tie s pamatou nemusi to ist pokial to RJ neumoznuje.

dojazd okien sa uz riesil, nejde. uzamknutie po rozjazde sa mi zda ze tiez nie.

a tie stierace, myslim ze pri jazde dopredu viac prsi na predne okno ako na zadne. to je spinave od cesty.

myslim ze sa neda naraz zapnut aj automatika predneho aj zadneho stieraca. ale....

a ako si pisal, v prvom prispevku, co ide do toho sa nestarat.

ja podotknem, 50% niecoho je lepsie ako 100% nicoho.

Ak sa zacne nieco z toho co si pisal kazit, potom to bude .........

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...