alternativ Odesláno 6. listopad 2013 Odesláno 6. listopad 2013 Nazdar dámy a pánové. V Jablonci se mi naskytla koupě stejného nárazníku na P407SW (zadní), jako mám já. Jenže já ho mám nabouraný. Prodejce ale není moc ochoten ho poslat, preferuje osobní odběr. Nebyl by někdo ochotný nárazník u něj koupit (peníze samozřejmě pošlu předem) a pak mi jej zaslat poštou nebo nějakou zásilkovou službou? Jsem z Valašska a do Jablonce se hned tak nedostanu. Děkuju! Citovat
velkybanan Odesláno 6. listopad 2013 Odesláno 6. listopad 2013 dnes jsem tam byl celej den.Napsat to včera tak není problém.škoda Citovat
Chip Odesláno 6. listopad 2013 Odesláno 6. listopad 2013 clen rootsky je z tama zkus mu napsat a zeptat se ho Citovat
rootsky Odesláno 7. listopad 2013 Odesláno 7. listopad 2013 Není moc lehké to posílat, na poštu je to moc velké a vozí to prasata. Sám bych to nedoporučil a nemohl bych ti nic zaručit. Není žádný problém to koupit a tady uschovat. Teď řešíme s kolegou jak poslat dveře do zlína a zatím nevíme jak. P.S. Klidně ti ho odvezu naproti např \"ku praze\" a samo ho při koupi pořádně zkontroluju a kdyby něco tak ho nevezmu... [upravil dne 7/11/13 06:59 od rootsky] Citovat
Charlie 1 Odesláno 7. listopad 2013 Odesláno 7. listopad 2013 Nárazníky jsem posílal 2x ,dveře asi 3xzabalil jsem to do polystyrenu 1cm. Omotal střetech fólií a ještě na poste dal křehké,vždy to došlo bez problemu.,není se čeho bát je to ještě pojištěné,tak když bude problém pošta škodu zaplatí.... Citovat
Charlie 1 Odesláno 7. listopad 2013 Odesláno 7. listopad 2013 Českou poštou nárazník cca 190 Kč jako křehké a neskladne Citovat
rootsky Odesláno 7. listopad 2013 Odesláno 7. listopad 2013 Tak se paní na přepážce ČP spletla, když jsem se byl minulý týden zeptat. Díky za info, už se nenechám odbýt... Citovat
alternativ Odesláno 7. listopad 2013 Autor Odesláno 7. listopad 2013 Cau. Ja jsem dokonce vcera na postu do Jablonce volal a pani rikala, ze neni problem, staci omotat smrstovaci folii, vypsat podaci listek, popr. poukazku. Z boku posty jsou prej plechove dvere, kde denne od 11:30 do 16:00 takove neskladne zakazky prijimaji Vcera odpoledne jsem jeste s prodejcem telefonoval a vypada to, ze se mi podari ho premluvit, aby mi to poslal on. Akorat prej nema cas naraznik demontovat, tak prej to udela pres vikend a v pondeli posle. Tak tedy zatim kluci diky za snahu a ozvu se, kdyby to s nim neplaplo a nechtelo se mu to posilat. Citovat
Kloub Odesláno 7. listopad 2013 Odesláno 7. listopad 2013 zkus toptrans, vozíme laminátové nárazníky a co vím tak vždy bez problémů co se týče poškození [Edited on 7/11/13 10:29 by Kloub] Citovat
alternativ Odesláno 11. listopad 2013 Autor Odesláno 11. listopad 2013 Kolegové, tak z toho sešlo, neboť se ukázalo, že zadní nárazník byl měněný a nejsou na něm chromované proužky na těch bočních černých lištách. Bohužel jsem vycházel jen z fotky předku, kde přední nárazník je má... Každopádně díky za pomoc! Citovat
Guest Scratch Odesláno 11. listopad 2013 Odesláno 11. listopad 2013 ok, chtel jsem nabidnout dopravu z PHY do Vsetina, ale muze se to tedy zamknout Citovat
alternativ Odesláno 11. listopad 2013 Autor Odesláno 11. listopad 2013 No jo, holt budu muset hledat dal. Nastesti stribrna barva je standard, takze se snad brzy dockam a nebudu muset jezdit s rozbitym naraznikem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.