Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím jsem tady novej.Koupil jsem 807 2,2 hdi rok 2003.Potřebuji poradit jak mám aktivovat senzor deště.A radu ohledně palubního počítače co a jak .Je bez navigace.

Děkuji

[upravil dne 6/11/13 10:17 od s1970]

Odesláno

Sežeň si návod - příručku.

K nahlédnutí zde http://public.servicebox.peugeot.com/ddb/

Palubní počítač je v kapitole Váš Peugeot 807 podrobně / Vícefunkční obrazovky / Představení anebo Konfigurace parametrů

Je tam toho moc, tak nebudu to sem kopírovat.

Senzor deště: moc to nefunguje, bývá moc citlivý. Tady udělali inženýři chybu...

Pozn. Příště dej výstižnější název, aby to někdo mohl najít vyhledávačem, až bude mít stejný problém. Např.: 807 - aktivace senzoru deště a ovládání palubního počítače?

[upravil dne 6.11.2013 10:31 od P607Olda]

post-3499-1410963403043_thumb.jpg

[upravil dne 6.11.2013 10:33 od P607Olda]

Odesláno

Paradoxní je to, že na 406 z roku 97 fungoval výborně. Takové podlouhlé okénko, asi 4 x 1 cm.

Teď v servisu prudí, že je potřeba nové stěrače, člověk vypadá jako lakomec, pak vysolí 1700 a stěrače furt lítají jak strhané.

To se mi na Peugeotu jako firmě opravdu nelíbí, že konstrukční závady se ponechají neřešené a zákazníkovi nezbývá než rezignovat, případně si říct Peugeot nikdy více.

Odesláno

Ja to mám vypnuté na C8,vyhovuje mi ťuk na jedno zotretie,čo po vypnutí auto zostal.Stierače si robili čo chceli a stačilo,že slabšie zotreli pred čidlom a zbytočne išli dlho.

Odesláno

Stačilo by jenom přidat k tomu senzoru taky nastavení citlivosti na pačce. Tak to má rendl - dám senzor a nastavuji pak jenom jeho citlivost a je to supr, bomba, špica a tak dále :super

Odesláno
Stačilo by jenom přidat k tomu senzoru taky nastavení citlivosti na pačce. Tak to má rendl - dám senzor a nastavuji pak jenom jeho citlivost a je to supr, bomba, špica a tak dále :super

....jednoducho RENAULT.....:D

Odesláno

V 807 je to na :blicismajlik, v 306 co mám je to úplně super, krásně funguje. Fakt nechápu, proč mění něco co funguje a vytvoří takový paskvil:bacha

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...