Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den, mám už špatné brzdové destičky a jelikož vůbec nevím jaké tam dát chtěl bych se optat vás, které tam dáváte, doporučíte.. . Dále bych se chtěl zeptat na to, k čemu je tlačítko u loketní opěrky, které je napravo od roletky, je tam namalovaný klíč a pořád to rychle nepřetržitě bliká (mám tam 2 tlačítka)

Odesláno

MildaSs tlačítko slúži ako vnútorne zamykanie a odomykanie, keď sa aktivuje alarm blika rýchlejšie a po aktivácií alarmu spomalí. A brzdove doštičky to je prakticky jedno, dnes už je to všetko celkom super, hlavne aby si mal kotuče v poriadku...

Odesláno

Já to měnil komplet - kotouče i destičky a dával jsem ATE, kupoval jsem tady od godzili na fóru. Max. spokojenost. Já měl destičky tak ojetý, že už byly téměř na železo, taky když jsem potřeboval brzdit vlek, tak to byl celkem hukot. Varovnej kontakt, že je potřeba je vyměnit se mi rozsvítil dvakrát, pak už nic.

Odesláno

Děkuji :) Koukal jsem se do manuálu a tam právě tohle vůbec nebylo, nebo jsem to aspoň já nenašel.. . Jo to kotouče jsou v pohodě, ale ty destičky sou špatný...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...