petk Odesláno 1. listopad 2013 Odesláno 1. listopad 2013 Přátelé se lvíčkem v srdci je vás tady hodně ,vím že se to sem nehodí a možná to spravce stránek smaže ,ale nevím jak dál .Potřebuji do nedělní půlnoci hlasy do foto sotěže.předem vám všem děkuji ,hlasovat pro foto č.9. http://prerovsky.denik.cz/hokej_region/hlasujte-pro-nejlepsi-fotku-s-logem-hc-zubr-prerov-20131020.html?_fid=ft0s#anketa Citovat
Pe.Tr Odesláno 1. listopad 2013 Odesláno 1. listopad 2013 hlasoval jsem ale jen pro ten krasny včerejší obrat s Prostějovem. Díky tomu vedem tabulku! Citovat
GhostBoxer Odesláno 1. listopad 2013 Odesláno 1. listopad 2013 Už tady těch soutěží či žádostí o hlas bylo mnoho. Nevadí mi to, ale fascinuje mě, co je člověk schopen udělat i pro sebemenší kravinu. Tím nemyslím jít do soutěže, ale takhle manipulovat s výsledky. Co si z toho odnesou třeba děcka do života? Citovat
Almanil Odesláno 1. listopad 2013 Odesláno 1. listopad 2013 Podpořil jsem i když Zubr moc nemusím. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.