kramiro Odesláno 1. listopad 2013 Autor Odesláno 1. listopad 2013 Ano to je oona. Jak jsi zaslepil EGR ?? vyrobil jsem si podlozku z plechu bez diry,tim ucpal tu trubku,,už jsem to jednou takhle dělal,kdysi když mi to cukalo,jestli si pamatuješ,ale asi už ne Citovat
straki007 Odesláno 1. listopad 2013 Odesláno 1. listopad 2013 Ok. Zitra mi zavolej. Mel by jsem pracovat normalne takze pokud nebudes 50 telefonista v poradi tak ti to hned zvednu a poradim. Cinkni hned po ranu. Delam od 5 takze kdyz to stihnes do 7 tak urcite neco probereme Citovat
kramiro Odesláno 1. listopad 2013 Autor Odesláno 1. listopad 2013 Ok. Zitra mi zavolej. Mel by jsem pracovat normalne takze pokud nebudes 50 telefonista v poradi tak ti to hned zvednu a poradim. Cinkni hned po ranu. Delam od 5 takze kdyz to stihnes do 7 tak urcite neco probereme jsi moc hodný,doufám že se nevzbudím v deset :-) už bych ti dávno volal,ale nechtěl jsem otravovat,vím že toho máš hodně,,ale jak to vypadá,tak asi sám už si s tím neporadím,,určitě zavolám.dík předem [upravil dne 1/11/13 20:48 od kramiro] Citovat
zolco Odesláno 2. listopad 2013 Odesláno 2. listopad 2013 dančák,to bol len fór!Keď odyšiel na fotrovej 406-ke drv ventil,a kurva nechcela štartovať,nastrekol som tam len s rozumom tohoto spreja.Auto naštartovalo,na strach klúča,motor si trocha zaklepotal,asi tak 5-10sek,a potom auto išlo v poho. Citovat
Guest servisman Odesláno 2. listopad 2013 Odesláno 2. listopad 2013 Ale nesmí se žhavit rovnou musíš startovat , když se to tam stříkne. Něco jako u V3S či Tatry ,kde bylo zařízení na eterové bombičky Citovat
kramiro Odesláno 2. listopad 2013 Autor Odesláno 2. listopad 2013 Ale nesmí se žhavit rovnou musíš startovat , když se to tam stříkne. Něco jako u V3S či Tatry ,kde bylo zařízení na eterové bombičky no nevim,ale myslim si ,ze tohle nepomuze.. zatim po konzultaci se straki007 to vypada ze odesel regulator tlaku paliva,,dia vypisuje Signal regulatoru prutocneho mnozstvi nafty-prerusen obvod...tak doufam ze to bude ono i kdyz ne zrovna levna sranda,teda pokud ho vubec sezenu (pro cerpadlo myslim siemens),ale i tak diky za snahu a hlavne ochotu a skvele zkusennosti straki 007 ,to se fakt pozna machr sveho oboru Citovat
brutall Odesláno 2. listopad 2013 Odesláno 2. listopad 2013 kramiro, vždyť si psal, že DRV (regulátor tlaku paliva) je v pořádku-cvaká?!? Citovat
kramiro Odesláno 2. listopad 2013 Autor Odesláno 2. listopad 2013 kramiro, vždyť si psal, že DRV (regulátor tlaku paliva) je v pořádku-cvaká?!? já vím, no protože u systému siemens vypadá jinak než u Bosch a je ze spodu čerpadla,pěkně schované , takže jsem si ho spletl s vypínačem třetího pístu čerpadla,který vypadá právě jako regulátor tlaku u čerpadla Bosch,no to mne prostě zmátlo.No a teď když už dia mi chybu vypsala a právě za pomocí straki007 jsem zjistil že jsem kontroloval čidlo špatné.nojo furt se člověk učí To moje vypadá právě takto http://www.auto-francie.cz/zbozi/36534/REGULATOR-TLAKU-PALIVA-CITROEN-PEUGEOT.htm [upravil dne 2/11/13 18:12 od kramiro] Citovat
kramiro Odesláno 2. listopad 2013 Autor Odesláno 2. listopad 2013 aspoň je levnější, jak na Bosh. no na těch stránkách co jsem našel,tak ano,jinak běžně za něj chtějí taky bezmála 4 tisíce,a to nemluvím o přímo v Peugeotu,však to znáš.... Citovat
straki007 Odesláno 3. listopad 2013 Odesláno 3. listopad 2013 No ono original prvovyroba pro PSA je snad do 3000,- Tohhle je porad druhovyroba. Citovat
kramiro Odesláno 4. listopad 2013 Autor Odesláno 4. listopad 2013 Abych řekl pravdu jiné jsem po netu nenašel.Asi moc prodejců to neprodává,nebo nevím.Tak snad i druhovýroba bude funkční. Citovat
kramiro Odesláno 13. listopad 2013 Autor Odesláno 13. listopad 2013 Bohužel,je tu pokračování..... regulátor tlaku vyměněn a stále stejný stav.Auto nenastartuje.Chyba na dia stejná jako předtím. Diagnostika vypisuje tyto hodnoty : Signál regulátoru průtočného množství nafty - Přerušen obvod. Otáčky motoru (při startu) ........224 synchr.vačkového hřídele ......... ANO pož.tlak paliva ..........................298 bar RCO regulátoru tlaku ................45 až 50% RCO regulátor dávky .................45 až 50% měřená vstřikovací dávka ..........30,84 mg/vstřik korekce dodávky vstřik.válců .....99,84% asi bych měl dodat,že proud na regulátor jde (zkoušeno žárovkou) [upravil dne 13/11/13 12:45 od kramiro] Citovat
vlado-.m Odesláno 13. listopad 2013 Odesláno 13. listopad 2013 asi bych měl dodat,že proud na regulátor jde (zkoušeno žárovkou) [upravil dne 13/11/13 12:45 od kramiro] žiarovka svieti počas štartu alebo len pri zapnutí kľúča? Citovat
straki007 Odesláno 13. listopad 2013 Odesláno 13. listopad 2013 DRV=napajeny PWM signalem. Zarovkove zkouseni? Docela dobrodruzstvi. Citovat
kramiro Odesláno 13. listopad 2013 Autor Odesláno 13. listopad 2013 DRV=napajeny PWM signalem. Zarovkove zkouseni? Docela dobrodruzstvi. no jen jsem zkousel zda privod proudu do regulatoru jde (podle tve rady straki007) , kdyz to vypisuje přerušen obvod,,druhy drat samozrejmne nevyzkousim,jak zejo.predpokladam,ze druhy drat jde nekam k ridici jednotce,teda si myslim.V kazdem pripade nevim zda co vypisuje diagnostika hodnoty zda jsou spatne nebo dobre :-( [upravil dne 13/11/13 14:44 od kramiro] [upravil dne 13/11/13 15:19 od kramiro] Citovat
kramiro Odesláno 13. listopad 2013 Autor Odesláno 13. listopad 2013 asi bych měl dodat,že proud na regulátor jde (zkoušeno žárovkou) [upravil dne 13/11/13 12:45 od kramiro] žiarovka svieti počas štartu alebo len pri zapnutí kľúča? pri zapnutem zapalovani,pri startu nezkouseno Citovat
kramiro Odesláno 13. listopad 2013 Autor Odesláno 13. listopad 2013 V kazdem pripade regulator tlaku vymenen a stale auto nenastartuje,takze tim to zrejmne nebude.Takze nevim,ze by cerpadlo,ale zas nevim jak zjistit jestli je dobre nebo ne. Bude nejaka dalsi rada co a jak zjistovat nebo otestovat,ze auto nechodi?? Citovat
straki007 Odesláno 13. listopad 2013 Odesláno 13. listopad 2013 Ted uz budes asi v koncich. Je potreba merit otevirani vstrikovacu.Nejlepe osciloskop. tu zarovku jsem ale myslel jinak ne ze se pripoji primo na kabely ventilu.Ale neva.Uz to nedelej Citovat
vlado-.m Odesláno 13. listopad 2013 Odesláno 13. listopad 2013 asi bych měl dodat,že proud na regulátor jde (zkoušeno žárovkou) [upravil dne 13/11/13 12:45 od kramiro] žiarovka svieti počas štartu alebo len pri zapnutí kľúča? pri zapnutem zapalovani,pri startu nezkouseno takze nemaš istotu, že vibraciami pri štarte nedôjde k napísanej chybe... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.