Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, přestalo mi fungovat podsvícení u hodin na přístrojové desce auta... Nějak jsem nepřišel na to jak se odendává,ale asi to bude nějak nacvaknuté. Prosím má tu někdo návod? :myslim

Odesláno

Starý nebo nový model?

U starého musíš sundat celý ten vrchní kryt přístrojovky a pak hodiny vycvakneš nahoru...

Odesláno

hele tak podle toho jak se na to tak divám tak by měly jít vyloupnout jen samotné hodiny, nemyslím přímo hodiny ale jakoby ten plast ve kterém jsou přidělané

untitl10.jpg

popř zkusit vytáhnout tlačítko na výstražné a jakoby vypáčit ty hodiny, ale těžko říct..starý model jsem zatím nekuchal

[Edited on 2/11/13 02:04 by KingSpade]

Odesláno

Blbost, ten plast ve kterém hodiny jsou je součástí toho středového plastu kolem rádia atd.

Takže, jak na to:

Plochým šroubovákem vydloubni čtverec vlevo od tlačítla vyhřívání z.okna, pak čtverec vpravo od hodin a pak čtverec na levé straně palubky - vedle tlačítka na mlhovky.

Pod tím budou šrouby asi na klíč 10, po povolení sundáš celej vršek.

Bacha na gumičky umístěné na přístrojovce, většinou spadnou.

Pak hodiny vyndáš vysunutím nahoru.

Pokud Ti nesvítí, tak akorát vyměníš žárovku zezadu. Ale obávám se, že Ti nepůjdou - to je klasický problém, po čase prostě nejdou, mají špatný kontakt s displayem...

Odesláno

KingSpade - No Asi samotné nepůjdou :/

Marcel505 - Děkuji moc, zítra na to vlétnu a zkusím to.. Snad tam ty gumičky pak nandám zpět..

Jestli nebudou svítit, tak si tam přidělám zepředu nějákou žárovky, aby mi osvítila ten LCD display. Porotože bez těch hodin jsem jak bez nohy :D

Odesláno

Gumičky jsou mezi přístrojovkou a tím horním krytem nasunute na tom průhledném plexi, na výstupkách.

Jak jsou staré, tak padají. Nandání není problém...

Neblázni s nějakou žárovkou zepředu!

Zezadu hodin je vyměnitelná žárovka... Klasika 1,2W v patici, co se používá do přístrojovek.

Spíš se bojím, aby jsi neměl s hodinami problém jako já - špatný kontakt displaye... :(

Guest servisman
Odesláno

Je to pod obrázkem napsaný tak nevím, proč se ptáš. Pokud něco vadí není problém a hledej si pak sám:aut

Odesláno
Je to pod obrázkem napsaný tak nevím, proč se ptáš. Pokud něco vadí není problém a hledej si pak sám:aut

a já něco napsal blbě? :D jen že jsem to přehlédl že to tam je napsané :o

Odesláno

Děkuji ti moc :)) Jsi fakt šikula :)) Jen jsem furt začátečník se 405 a potřeboval bych u sebe nějákého elektrikáře a technika :( Mam dost věcí co bych chtěl udělat... Ale fakt nwm jak na to :)

post-50421-14109634023287_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...