andrej77 Odesláno 30. říjen 2013 Odesláno 30. říjen 2013 Ahojte dal som robiť sevis na 1,6 vti 16v 80 kw , mechanik mi menil olej a šupol tam:( vyskozitu 5w30 od shell špecifikácia oleja sedí a ked som si prišiel pre auto , to stalo na dvore z bežiacim motorom a dymilo sa z výfuku ako keby horelo :-( viete poradiť čo z tým ? Citovat
Kukajz Odesláno 31. říjen 2013 Odesláno 31. říjen 2013 Čo ti ten olej nalial do benzínu? Kto vie čo ti tam porobil... Prečo si tam nedal origo olej čo tam patrí? Jediné čo ma napadá je vymeniť ten olej čo najskôr za origo Total Móóóóžno to pomôže [upravil dne 31/10/13 07:27 od Kukajz] Citovat
Ajap Odesláno 31. říjen 2013 Odesláno 31. říjen 2013 To je otázka, co s tím udělal, ale ten olej za to nemůže. Ten dým měl jakou barvu? A šel opravdu z výfuku? Napadlo mě, jestli mu třeba nevytekl na výfuk, to by pak čoudilo pěkně. Citovat
ozzy56 Odesláno 31. říjen 2013 Odesláno 31. říjen 2013 Ahojte dal som robiť sevis na 1,6 vti 16v 80 kw , mechanik mi menil olej a šupol tam:( vyskozitu 5w30 od shell špecifikácia oleja sedí a ked som si prišiel pre auto , to stalo na dvore z bežiacim motorom a dymilo sa z výfuku ako keby horelo :-( viete poradiť čo z tým ? tos byl tak v šoku nebo co?? stačilo se mechanika zeptat holt, líná huba--holé neštěstí Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.