Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Napájení čelní kamery ze stmívacího zpětého zrcátka?

Recommended Posts

Odesláno

Kameru maji policajti v autech v americe, ale už i tady, tam to chápu. Ale civil? Je to jen móda posledních let a zas to pomine. Nevím, nač bych měl mít v autě kameru, není to podle mě zapotřebí.

Odesláno

Lihous: kym to s jeho xsichtom a ec (spz) nezverejnujem, nic mi nemoze zo zakona. Nemam za potrebu to vesat na net, iba pre moje potreby.

Filipino: ako som pisal, tesi ma pre vas ze mate slusnych vodicov, alebo skvele kontakty co vam vyriesia problemy s popisovanymi individuami.

[upravil dne 13/12/13 20:29 od merlin99]

Odesláno

Chci se zeptat, zda výše uvedený konektor není náhodou použit i v nějakém jiném modelu peugeot. Očekávám pod stromečkem kameru a chci si sehnat konektor, abych mezi svátky mohl kameru napojit...

Na vrakáčích zrovna moc 407 není.

Díky za rady

Odesláno

Osvi, že sa nehanbíš!? ... ja som si darčeky pred Vianocami hľadal, keď som bol veľmi malý, ale potom som s tým už prestal :D Nakoľko máš už auto, tak aj vodičský preukaz a teda viac než 18, ... už by si nemal hľadať darčeky pred Vianocami :D

... a také konektory boli v 207, po tom, čo skončila na streche, som si dôkladne popozeral, čo všetko v aute je :D

Odesláno

Tak mám drobný problém :) Chystám se na zapojení konektoru jak je uvedeno nahoře ale vyndal jsem stropní světlo abych si prohlédl jaký , že konektor mám koupit . Zase jsem zandal a přestaly svítit ty dvě postranní žárovky. Střední svítí. :( Nevíte čím to je ? Žárovky jsou dobré.

Odesláno

Bude to poistkou, musel si sa toho niečím vodivým dotknúť a odpálil si poistku ... toto sa mi stávalo tiež, ale mne to robil zapaľováč!!! po vybratí a vymenení poistky už všetko v pohode.

Tipujem, že ti nesvietia ani kozmenické svetielka v clonkách a kastlík pred spolujazdcom ... prekontroluj všetky poistky dole naľavo pod volantom ... neviem teraz aká je to presne, ale viem, že som bol udivený k čomu bola priradená, asi F7.

Odesláno

Odkontroluju díky za radu snad to nebude nic horšího ... tak kontrola provedena :) A je to jak říkáš nesvítí zrcátko v cloně ani kastlík. Takže zítra kouknu na pojistky. Děkuju... :potlesk

[upravil dne 18/12/13 15:16 od Chuck14]

Odesláno

keď sme pri tých kamerách (nechcem zakladať nové vlákno), aké odporúčate?

ja som si vyhliadol F900LHD, môžem ju mať za super cenu ale zatiaľ som sa im nevenoval takže nemám prehľad...:myslim

• O 4 týdny později...
Odesláno

ja som si vyhliadol F900LHD, môžem ju mať za super cenu ale zatiaľ som sa im nevenoval takže nemám prehľad...:myslim

Bacha abys to němněl klona:super

Odesláno

Bacha abys to němněl klona:super

neskoro..:grr:fnuk

mám ho :(

ešte že nestál veľa a aspoň mám urobenú prípravu na poriadnu kameru :nevim

Odesláno

Musím se podělit o první chybu kterou jsem na své instalaci kamery objevil. Kameru jsem umístil tak abych na ní neviděl a nebránila mi ve výhledu a jediné šikovné místo je za zrcátkem bohužel je to přesně v místě kde má zrcátko světelný senzor a díky tomu je pořád zatmavené :grr

Odesláno
nemáte niekto skúsenosť, ako je to s kamerou so zabudovanou GPS? Neruší príjem GPS signálu pre rt4? Počul som teóriu, že je to možné :roll

Mam v kamere gps a nebadal som neaky problem, ale kedze nepouzivam moc navigacnu cast rt4 okrem zobrazovania cesty , musel by som vyskusat. Bolo par kamier kde robil problem zdroj, ale vraj novsia revizia tym netrpi.

Odesláno
Musím se podělit o první chybu kterou jsem na své instalaci kamery objevil. Kameru jsem umístil tak abych na ní neviděl a nebránila mi ve výhledu a jediné šikovné místo je za zrcátkem bohužel je to přesně v místě kde má zrcátko světelný senzor a díky tomu je pořád zatmavené :grr

ak kamera dovoluje jednoducho daj otocit obraz v nastaveniach a na pravu stranu daj;) a mas poriesene.

Odesláno
nemáte niekto skúsenosť, ako je to s kamerou so zabudovanou GPS? Neruší príjem GPS signálu pre rt4? Počul som teóriu, že je to možné :roll

Mam v kamere gps a nebadal som neaky problem, ale kedze nepouzivam moc navigacnu cast rt4 okrem zobrazovania cesty , musel by som vyskusat. Bolo par kamier kde robil problem zdroj, ale vraj novsia revizia tym netrpi.

a aký model kamery máš?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...