filipino Odesláno 13. prosinec 2013 Odesláno 13. prosinec 2013 Kameru maji policajti v autech v americe, ale už i tady, tam to chápu. Ale civil? Je to jen móda posledních let a zas to pomine. Nevím, nač bych měl mít v autě kameru, není to podle mě zapotřebí. Citovat
merlin99 Odesláno 13. prosinec 2013 Odesláno 13. prosinec 2013 Lihous: kym to s jeho xsichtom a ec (spz) nezverejnujem, nic mi nemoze zo zakona. Nemam za potrebu to vesat na net, iba pre moje potreby. Filipino: ako som pisal, tesi ma pre vas ze mate slusnych vodicov, alebo skvele kontakty co vam vyriesia problemy s popisovanymi individuami. [upravil dne 13/12/13 20:29 od merlin99] Citovat
bajza206 SW Odesláno 14. prosinec 2013 Odesláno 14. prosinec 2013 Mam to tam proto že když jedu večer z hospody a ráno si nepamatuju cestu tak na to mrknu :D:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
filipino Odesláno 14. prosinec 2013 Odesláno 14. prosinec 2013 bajza: jo takhle, tak to joooo Citovat
Osvi Odesláno 16. prosinec 2013 Odesláno 16. prosinec 2013 Chci se zeptat, zda výše uvedený konektor není náhodou použit i v nějakém jiném modelu peugeot. Očekávám pod stromečkem kameru a chci si sehnat konektor, abych mezi svátky mohl kameru napojit... Na vrakáčích zrovna moc 407 není. Díky za rady Citovat
merlin99 Odesláno 16. prosinec 2013 Odesláno 16. prosinec 2013 konektory sa v peugeote daju kupit aj samostatne;-) ale uplne jednoducho sa to da vyriesit aj nasuvacimi univerzalnymi vecami...konektor som nemal, pouzil som nieco taketo: http://www.gme.sk/faston-na-kabel-fs7048-bs-p834-031 s prislusnou izolacnou castou a ficime:) Citovat
Balachar Odesláno 16. prosinec 2013 Odesláno 16. prosinec 2013 Osvi, že sa nehanbíš!? ... ja som si darčeky pred Vianocami hľadal, keď som bol veľmi malý, ale potom som s tým už prestal Nakoľko máš už auto, tak aj vodičský preukaz a teda viac než 18, ... už by si nemal hľadať darčeky pred Vianocami ... a také konektory boli v 207, po tom, čo skončila na streche, som si dôkladne popozeral, čo všetko v aute je Citovat
Chuck14 Odesláno 18. prosinec 2013 Odesláno 18. prosinec 2013 Tak mám drobný problém Chystám se na zapojení konektoru jak je uvedeno nahoře ale vyndal jsem stropní světlo abych si prohlédl jaký , že konektor mám koupit . Zase jsem zandal a přestaly svítit ty dvě postranní žárovky. Střední svítí. Nevíte čím to je ? Žárovky jsou dobré. Citovat
Balachar Odesláno 18. prosinec 2013 Odesláno 18. prosinec 2013 Bude to poistkou, musel si sa toho niečím vodivým dotknúť a odpálil si poistku ... toto sa mi stávalo tiež, ale mne to robil zapaľováč!!! po vybratí a vymenení poistky už všetko v pohode. Tipujem, že ti nesvietia ani kozmenické svetielka v clonkách a kastlík pred spolujazdcom ... prekontroluj všetky poistky dole naľavo pod volantom ... neviem teraz aká je to presne, ale viem, že som bol udivený k čomu bola priradená, asi F7. Citovat
Chuck14 Odesláno 18. prosinec 2013 Odesláno 18. prosinec 2013 Odkontroluju díky za radu snad to nebude nic horšího ... tak kontrola provedena A je to jak říkáš nesvítí zrcátko v cloně ani kastlík. Takže zítra kouknu na pojistky. Děkuju... [upravil dne 18/12/13 15:16 od Chuck14] Citovat
cvrlo Odesláno 18. prosinec 2013 Odesláno 18. prosinec 2013 keď sme pri tých kamerách (nechcem zakladať nové vlákno), aké odporúčate? ja som si vyhliadol F900LHD, môžem ju mať za super cenu ale zatiaľ som sa im nevenoval takže nemám prehľad... Citovat
Chuck14 Odesláno 12. leden 2014 Odesláno 12. leden 2014 konektor vlevo napájí kameru.... Super a jak jsi vyřešil 12V ? Přímo do kamery nebo tam máš ještě něco ? Citovat
bajza206 SW Odesláno 12. leden 2014 Odesláno 12. leden 2014 Rozebral jsem ten origo adapter a naletoval to na něj a všechno schoval pod ten plast ale myslím že by se tam klidně vesla celá zásuvka aby se nemuselo nic letovat Citovat
chuck11 Odesláno 12. leden 2014 Odesláno 12. leden 2014 keď sme pri tých kamerách (nechcem zakladať nové vlákno), aké odporúčate? ja som si vyhliadol F900LHD, môžem ju mať za super cenu ale zatiaľ som sa im nevenoval takže nemám prehľad... Bacha abys to němněl klona:super Citovat
cvrlo Odesláno 13. leden 2014 Odesláno 13. leden 2014 keď sme pri tých kamerách (nechcem zakladať nové vlákno), aké odporúčate? ja som si vyhliadol F900LHD, môžem ju mať za super cenu ale zatiaľ som sa im nevenoval takže nemám prehľad... Bacha abys to němněl klona:super neskoro.. mám ho ešte že nestál veľa a aspoň mám urobenú prípravu na poriadnu kameru Citovat
bajza206 SW Odesláno 13. leden 2014 Odesláno 13. leden 2014 Musím se podělit o první chybu kterou jsem na své instalaci kamery objevil. Kameru jsem umístil tak abych na ní neviděl a nebránila mi ve výhledu a jediné šikovné místo je za zrcátkem bohužel je to přesně v místě kde má zrcátko světelný senzor a díky tomu je pořád zatmavené Citovat
cvrlo Odesláno 16. leden 2014 Odesláno 16. leden 2014 nemáte niekto skúsenosť, ako je to s kamerou so zabudovanou GPS? Neruší príjem GPS signálu pre rt4? Počul som teóriu, že je to možné Citovat
merlin99 Odesláno 16. leden 2014 Odesláno 16. leden 2014 nemáte niekto skúsenosť, ako je to s kamerou so zabudovanou GPS? Neruší príjem GPS signálu pre rt4? Počul som teóriu, že je to možné Mam v kamere gps a nebadal som neaky problem, ale kedze nepouzivam moc navigacnu cast rt4 okrem zobrazovania cesty , musel by som vyskusat. Bolo par kamier kde robil problem zdroj, ale vraj novsia revizia tym netrpi. Citovat
merlin99 Odesláno 16. leden 2014 Odesláno 16. leden 2014 Musím se podělit o první chybu kterou jsem na své instalaci kamery objevil. Kameru jsem umístil tak abych na ní neviděl a nebránila mi ve výhledu a jediné šikovné místo je za zrcátkem bohužel je to přesně v místě kde má zrcátko světelný senzor a díky tomu je pořád zatmavené ak kamera dovoluje jednoducho daj otocit obraz v nastaveniach a na pravu stranu daj;) a mas poriesene. Citovat
cvrlo Odesláno 16. leden 2014 Odesláno 16. leden 2014 nemáte niekto skúsenosť, ako je to s kamerou so zabudovanou GPS? Neruší príjem GPS signálu pre rt4? Počul som teóriu, že je to možné Mam v kamere gps a nebadal som neaky problem, ale kedze nepouzivam moc navigacnu cast rt4 okrem zobrazovania cesty , musel by som vyskusat. Bolo par kamier kde robil problem zdroj, ale vraj novsia revizia tym netrpi. a aký model kamery máš? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.