Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest servisman
Odesláno

Když propopojíš ty dva kontakty u brzdového spínače drátkem , svítí ti brzdy?

Odesláno

nejdu mi brzdove svetla,zacalo to ze najskor neslo 3 brzdove a teraz nejdu vsetky,dalsi problem bol ze pri vypinani motora a sucasne zabrzdenie noznou brzdov tak neslo motor vypnut.Vybral som snimac na brzde a motor ide vypnut.Objednal som snimac prisiel mi s bielov zastrckov a ciernym piestikom ale ja mam zastrcku aj piest biely.Rozobral som stary snimac a jeden kontakt je taky zacerneny ako od skratu

Odesláno
Když propopojíš ty dva kontakty u brzdového spínače drátkem , svítí ti brzdy?

tak som prepojil kontakty a brzdove svetla svietia,takze to bude tym spinacom,dnes ho budem mat dufam ze teraz uz pride spravny

Guest servisman
Odesláno

Ono jsou dva druhy spínačů jeden má spínací kontakty, druhý rozpínací. Nej je objednat podle VIN :)

Odesláno

takze mal som predrate kable k 3 brzdovemu svetlu,spojil som ich boli na pravej strane spolu s hadickou ostrekovaca,po spojeni kablov pri zapnutom kluciku brzdove svetla vsetky brebliknu ale pri nastartovanom motore svietia stale uz mam to zacina fakt vytacat,vie niekto poradit???

Odesláno

nedávno jsem taky řešil problem s brzdovymy světly...nejdřiv to byl spínač pak pojistka pak spinač a znova pojistka :D zkus se podivat na ten spínač zda funguje jak ma :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...