Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte,

2x sa mi stalo, že na diaľnici pri rýchlosti nejakých 120km/h mi z ničoho nič akoby výbuch bieleho dymu vyšiel z výfuku. Predtým ani potom sa to už nezopakuje.

Teraz naposledy som mal tempomat a cítil som len jemné \"nadskočenie\" auta a z výfuku jednoducho výbuch dymu... za 2 sekundy je to preč a auto už nedymí.

Ráno so studeným motorom takisto nejakých 20 sekúnd dymí, ale tak to je u dízlov studených asi normálne. Len toto ma dosť znepokojuje. Nemám ani úbytok chladiacej, ani nič auto je v poriadku vo všetkom, akurát takáto zaujímavosť sa mi stala a nemám ani tušenia čo by to mohlo byť.

Peugeot 307 \'2006

1,6 Hdi

183.000km

Odesláno

Nemusis delat nic velkeho.

Maximalne zhavicky.

Ranni kour jsou zhavice.

Bily kour pocas jizdy je pocatek regenerace kde se nestihne spalit navalena nafta do spalovaku.

Nerachtaji ti vstriky v zatezi?

Odesláno

Na tom aute nič z motora ešte menené nebolo a to už bude mať zachvíľu 200 tisíc...takže to tesnenie kľudne môže byť, keď ako čítam niekto ho menil už pri 160 000.

A opakujem, že to počas jazdy nedymí stále, ale iba náhle z ničoho nič a potom prestane.

Auto už zaťažené dlho nebolo, takže neviem, ale čokoľvek čo sa opotrebuje už bude asi v p*deli.

Neviem ako robia iné 307 dízlové pri studenom štarte, ale tento dymí hojne, takže môžu byť aj žhaviče.

[upravil dne 27/10/13 19:31 od jozefvorisek]

Odesláno

Pokud by byla hlava tak nema stav ze coudi jenom nekdy.

A kdyz uz tak by litala i voda venku nebo by tlakovalo hadice.

Vymenis tesneni pod hlavou a muze se stat ze se budes chytat za hlavu kdyz to bude delat porad.

Odesláno

to čo ti napísal straki je pravda. prečítaj si to a choď po tom. prejav u mňa aj na 406 žhaviče aj na 407 fap - regenerácian teraz aj na 607 žhaviče a straki je ako mi jeden kamarát povedal poloboh :D:papa

Odesláno

Tak takto chalani: Vstreky boli menené po tom ako bolo dovezené na Slovensko, takže som vás trochu klamal...

Straki díky moc, stavím to na tie žhaviče. Ale to žeby z ničoho nič z výfuku vyvalilo toľko dymu a potom prestalo, to som ešte v živote nevidel...

Vďaka.

Odesláno
to čo ti napísal straki je pravda. prečítaj si to a choď po tom. prejav u mňa aj na 406 žhaviče aj na 407 fap - regenerácian teraz aj na 607 žhaviče a straki je ako mi jeden kamarát povedal poloboh :D:papa

Ale no tak.

Jen se snazim pomahat a taky se porad ucim......nikdo neni dokonaly:mrk:mrk

Odesláno

tak straki toho vie naozaj veľa videl som ho síce len 3x v živote. ale vždy ma udivil svojimi vedomosťami a prístupom k danej veci (a straki všetci sa musíme učiť len ty si akosi veľmi popredu :D ) a keď bude všetko vedieť tak už bude boh :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...