Kennbell Odesláno 26. říjen 2013 Odesláno 26. říjen 2013 Cau, Uz od koupe me trapi spatne startovani, auto toci toci ale chytne az po 8secundach. Problem je vtom ze mi tam nejde benzin a prisel jsem nato ze mam problem s odvzdusnenim nadrze prootze kdyz prijedu na benzinu natankuju tak startnu na 1 pokus bez jedineho zavahani ale jakk mile ujedu treba 1km(je to uplne jedno) vypnu motor chci znova nastartovat tak to zase dlouho toci, tak jsem dneska udelal mensi pokus. Jel jsem na garaz samozrejme start spatny jako vzdy, jak jsme dojel vzal jsem nalevku od kanystru strcil to do nadrze a kupodivu mi to chytlo na prvni otoceni. Takhle jsem to zkusil este asi 4x a pokazde to chytlo krasne. Takze otazka na vas, kde mam hledat problem ? Je to nadobka s aktivnim uhlim ? Citovat
Fusion Odesláno 26. říjen 2013 Odesláno 26. říjen 2013 V nádrži je asi podtlak. Když odděláš víčko, grgne si to? Můžes hledat ucpaný odvětrání, nebo jak já provrtat malinkou dírku do víka Citovat
Kennbell Odesláno 26. říjen 2013 Autor Odesláno 26. říjen 2013 Prave ze si to negrgne nic, doma mame este focuse 1.8 benal a u toho kdyz otevru nadrz tak si to uplne nasaje vzduch z okoli a tady nic :/ Jinak jsem koukal do mot.prostoru a hadicky od ventilu jsou ok ( ventil na odvetrani,nwm jak se ted presne jmenuje) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.