Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Cau,

Uz od koupe me trapi spatne startovani, auto toci toci ale chytne az po 8secundach. Problem je vtom ze mi tam nejde benzin a prisel jsem nato ze mam problem s odvzdusnenim nadrze prootze kdyz prijedu na benzinu natankuju tak startnu na 1 pokus bez jedineho zavahani ale jakk mile ujedu treba 1km(je to uplne jedno) vypnu motor chci znova nastartovat tak to zase dlouho toci, tak jsem dneska udelal mensi pokus. Jel jsem na garaz samozrejme start spatny jako vzdy, jak jsme dojel vzal jsem nalevku od kanystru strcil to do nadrze a kupodivu mi to chytlo na prvni otoceni. Takhle jsem to zkusil este asi 4x a pokazde to chytlo krasne. Takze otazka na vas, kde mam hledat problem ? Je to nadobka s aktivnim uhlim ?

Odesláno

Prave ze si to negrgne nic, doma mame este focuse 1.8 benal a u toho kdyz otevru nadrz tak si to uplne nasaje vzduch z okoli a tady nic :/ Jinak jsem koukal do mot.prostoru a hadicky od ventilu jsou ok ( ventil na odvetrani,nwm jak se ted presne jmenuje)

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...