Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím pánové,

Chtěl bych na svém autě mít duplex výfuky,ale mám pár podmínek.Nechci žádné uřvané tjuningové a ještě je nevýhoda,že na pravé straně mám vývod na hrdlo plnění LPG do nárazníku,tak tam nebude možnost dát tlumič. A teď bych potřeboval od Vás poradit jakým jiným způsobem to udělat.Budu vděčny za každou radu,fotku,nákres...prostě za cokoliv.

Malou představu mám.Chtěl bych sehnat stejnou origo chrom koncovku jak mám na levé straně a dát i na druhou stranu.Prostě decentní vzhled.

Odesláno

Tak to udělej stejně trapně jako to má nová Ochcávka:roll. Sežeň origo koncovku, vyřízni nárazník a jen ji tam přidělej a je to...zezadu to bude jako duplex a v zimě to bude trošku horší...bude se Ti hulit jen z jednoho..:aut:D

Odesláno

JJ od toho tam ten koncák je... Jak je u tebe dlouhý, u V6 je bandaska jak kráva tam skoro není kde brát? Co nějaký tlumič na dvoulitr z jiného auta (např levnou druhovýrobu na 206tku - jestli tam tedy není stejná pixla)?

Odesláno
čauvec chlapáku,

koukám,že u toho sedíš taky v práci :D

Hele právě tohle nechci...tohle je hrozná prasárna,chtěl bych ho mít aktivní.

Jojo :D. No prasárna to je, ale jak vidíš, tak u Škodovky se za to nestydí:bacha:blicismajlik

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...