stapsik Odesláno 23. říjen 2013 Odesláno 23. říjen 2013 Ahoj mám dotaz...mam 307 sw a při sešlápnutí brzdy mi zašumí pravý zadní kolo jako by něco dřelo o kotouč...jsem mladej zobák tak žádám radu zkušenějších.... mohly by to být třeba destičky?ale na ty mi v květnu na technicky řekly že jsou uplně v pořádku ....děkuju za odpověď Martin [upravil dne 23/10/2013 15:03 od Béďa] Citovat
MJSytic Odesláno 23. říjen 2013 Odesláno 23. říjen 2013 Zvednout na hever, sundat kolo a omrknout. Může tam být nečistota - kamínek. Může být odloupnutý obložení z destičky apod. Citovat
stapsik Odesláno 23. říjen 2013 Autor Odesláno 23. říjen 2013 jj diky...pravě mi přijde divny že někdy to řve jako blazen a někdy je to v klidu... Citovat
Otofon Odesláno 24. říjen 2013 Odesláno 24. říjen 2013 Na firemní fabii jsem měl kaminek u kotouče,taky to dělalo dost kraval...Sundal jsem kolo,kamínek našel,\"vydloubl\" a byl klid ;-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.