Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj

Včera ráno jsem jel do práce a 10km před cílem se mi najednou objevila hláška špatného dobíjení. To jsem si řekl že to dojedu. Jo to se povedlo, ale.....

Když jsem chtěl zkusit nastartovat auto na kabely objevil se mi znak klíčku a v servisu mi řekli, že se klíček nehlásí (zkoušel jsem i druhý a ani ten nic).

Teď budu schánět kody ke klíči abych aspoň zkusil jestli auto natočím, nebo mám shánět celou řídící jednotku, nebo .....

Myslíte, žeby odpojení baterky a znovu připojení pomohlo?

Odesláno

Tu baterku zkus,ale moc růžové to který nevidim

Spis bych to viděl na transporder ktery je u spinacky ,který přenáší kód z klíčku imobilizeru do RJ a povolí motoru nastartovat když kód sedí,ze by nefungovaly oba klice je divny...;)

Odesláno

Divný to je celý, najednou mi ale začli fungovat funkce, které nešli rozběhat :D konečně se mi zamikalo auto po rorjetí :D ale zas mi nefungují jiné věci (zavírání okna u řidiče :bojim

Odesláno

Znak dobijení nemusí nutně znamenat špatnej alternátor. Mě se u 807 taky objevoval za jízdy znak dobijení a diagnostika psala něco ve smyslu \"špatný ACC\". Při návštěvě servisu mi chlapík řikal že je na odchodu spínačka a taky byla.

Vždy když se rozsvítila kontrolka dobijení, tak jsem zahýbal klíčkam ve spínačce a za chvilku to zhaslo.

Takže je klidně možný že máš podobný problém a blbne ti transpondér.

[upravil dne 22/10/13 08:31 od kirkiz]

Odesláno
to si děláš srandu ne za takovouhle blbinu se platí 80€?? :o

[upravil dne 22/10/13 09:29 od Smudla_22]

...čítaj to poriadne...to je návod ako resetevať BSI,ak nepomôže potom ti ju vedia opraviť,a za opravu inkasujú 80€

Odesláno
Divný to je celý, najednou mi ale začli fungovat funkce, které nešli rozběhat :D konečně se mi zamikalo auto po rorjetí
to je sranda? To u 406tky nejde, né?:myslim
Odesláno

Ano u mux jde dost věci....

Zamykání po rozjeti...

Šetření zadního stěrače při zařazení zpatecky

Citlivost destovyho senzoru

Folow my home dojedes vypnes světla a packu světel pritahnes k sobě a auto ještě asi 1 Minutu svítí potkavackama a pak zhasne....

A dalsi;)

Odesláno

Svícení, po přepnutí páčky mám, ale zamknutí po rozjezdu, jsem myslel, že jen u novějších aut. Je pravda, že při napíchnutí na DIA mi to nabízelo při zamčení dovření oken. :myslim

Odesláno

no vidíš to by se mi taky hodilo to jsem si nastavit nenechal

S tím dovřením to má ale jeden háček. Jak říkal Ferry funguje to jen s \"nějakými\" zámky. U mě to právě nechodilo

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...