Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Opět zdravím a tentokrát bych potřeboval vědět, které čidlo z těch tří, co jsou na domečku termostatu je to co udává teplotu řídící jednotce motoru? Jedno z nich bude asi na budík a to třetí?

Díky moc

Odesláno

Čidlo, které udává teplotu motoru, má modrý konektor. Další čidlo je pro zobrazení teploty motoru a poslední signalizuje přehřáti motoru.

Odesláno

Budík vyloučíš lehce - po zahřátí a vypnutí motoru odpojuj a až spadne ručička teploty, tak to poznáš které to je...

Druhá možnost je spojit kabely v konektorech. Budík se Ti dá na max, v dalším se Ti rozsvítí Stopka, a ve třetím tedy nic - to bych ale dělal při vypnutém motoru, aby jsi nezničil ŘJ. A nejlépe při první poloze klíčku...

Odesláno

Klucí tak todle vam povim jistě na 100% procent todle jsem řešil před mesicem a čidlo pro jednotku je zelený, modrý je pro budík a hnědý je čidlo pro klimu . hodně štestí při výměně je tam docela malo místa :D

[upravil dne 22/10/13 10:59 od DavidPeugeot405mi16]

Odesláno

Takže 2 hlasy pro zelené a myslím, že už jsem to také jednou slyšel. Mám to těleso celé venku, viz. obrázek, takže výměna bude v pohodě. Musím vyměnit ještě termostat, takže to se to bude dělat lépe venku :) Díky všem za rady

Odesláno

Mám starý typ a čidlo je modré. Nemám ho společně v tom domku co je na obrázku, ale je samostatně u sytiče. Jinak je nejjednodušší odpojit postupně dráty z čidel a kontrolovat co přestane fungovat.

[upravil dne 22/10/13 17:29 od Karel]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...