FiFa_cze Odesláno 19. říjen 2013 Odesláno 19. říjen 2013 Ahojte, vím, že to sem moc nepatří, ale máme problém na pandě (r.v. 07) Začal blbnout posilovač. Občas při prudkém zatočení začne vibrovat volant a ve většině případů i vypne posilovač. Nemáte někdo tucha, čím by to mohlo být? Je zajímavé, že někdy to udělá 3x po sobě a někdy to neudělá vůbec... Někde jsem četl, že je to celkem častý jev a řeší se to výměnou kus za kus, což je docela palba Citovat
Guest servisman Odesláno 19. říjen 2013 Odesláno 19. říjen 2013 Nejsem si jist ale u Punta co to řešil kolega tak je tam nějaký spínač či relé , mění se to vždy celý , jen málokdo ti vymění jen tu danou součástku. Mělo by to býti někde u tyče volantu . Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 19. říjen 2013 Odesláno 19. říjen 2013 Nevim, Pandu mame firemní asi 4 roky, zatim nic, ale řikají že jim často ty posilovače odchází, ale vzpominam si že řikali že to bere až 70A a když je slabá baterka tak to altík neuživí a blbne to, tak jestli to nebude tvuj případ Citovat
FiFa_cze Odesláno 20. říjen 2013 Autor Odesláno 20. říjen 2013 Díky za reakce. S tou baterkou jsem to už slyšel, ale včera jsme zkoušeli zánovní 74Ah a taky to blblo, tak nevím. Citovat
JimBeem Odesláno 20. říjen 2013 Odesláno 20. říjen 2013 Sestra má Punto a posilovač taky zlobí. Co sem to studoval, tak sou 2 důvody - buď vadné relátka co sou v servo motůrku (ty sem ji měnil) nebo zběrnej kroužek co je u volantu - ten už se musí vyměnit celý, bo rozebíračka je nejistá..... Bohužel pro ní to byla ta druhá a dražší varianta. Nevím jestli to má Panda stejně, ale předpokládám, že tam jistá analogie bude - servomotůrek + snímaní natočení volantu. zapátrej na Fiat foru.. sou tam i lidi co dělají opravy - přijede a vyměným způsobem ti to opraví. Aspoň u Punta sem je našel Citovat
FiFa_cze Odesláno 20. říjen 2013 Autor Odesláno 20. říjen 2013 Jojo na fiat foru už jsem koukal. Asi zkusíme někoho, kdo přijede a vymění. Myslím, že punto a panda to bude mít stejně Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.