Guest Woody987 Odesláno 15. říjen 2013 Odesláno 15. říjen 2013 Ahoj, zakoupil jsem Peugeot 407 sw r.v.2010 bez konfig. cd a když stisknu tlačítko navi nebo mode tak to píše, že to chce cd. Už jsem zkoušel vypálit přes nero iso souor map RT4/5 2012-2013 a když jsem je vložil do mechaniky rádia tak nic, tak jsem si myslel, že mám teda RT3 tak jsem udělal to samé, ale s mapami pro RT3 a zase nic. Tady na foru jsem se nejdřív pokoušel hledat abych nezakládal jiné vlákno na stejný problém, ale nenašel jsem. Prosím o radu. To radio je takové to černé s bluetooth a možností na sd karty. Díky moooc Citovat
cvrlo Odesláno 15. říjen 2013 Odesláno 15. říjen 2013 pomohlo by foto ale myslím, že máš RNEG... Citovat
baffy Odesláno 15. říjen 2013 Odesláno 15. říjen 2013 Zaujímavý postup pre identifikáciu ,nebolo rozumnejšie nahodiť VIN ,že by ti to niekto očekoval:myslim Citovat
Guest Woody987 Odesláno 16. říjen 2013 Odesláno 16. říjen 2013 Tak jsem zadal do google RNEG a vyběhlo přesně to co mám, takže je nějaká možnost tyto mapy nějakým způsobem vypálit ? Zase jako iso a nebo má někdo jinou zkušenost třeba dát je na sd kartu ? Citovat
cvrlo Odesláno 16. říjen 2013 Odesláno 16. říjen 2013 Zaujímavý postup pre identifikáciu ,nebolo rozumnejšie nahodiť VIN ,že by ti to niekto očekoval:myslim Citovat
cvrlo Odesláno 16. říjen 2013 Odesláno 16. říjen 2013 Tak jsem zadal do google RNEG a vyběhlo přesně to co mám, takže je nějaká možnost tyto mapy nějakým způsobem vypálit ? Zase jako iso a nebo má někdo jinou zkušenost třeba dát je na sd kartu ? tu sa to riešilo: alebo rovno kontaktuj člena Tomas86 cez sz Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.