H@well Odesláno 15. říjen 2013 Odesláno 15. říjen 2013 Zdravím všechny, začnu pěkně popořadě ať se do toto nezamotám. Takže začalo to tím že mi nesvítilo světýlko v kufru, ale jelikož jsem s ním hrál při zapnuté baterce tak jsem se s ním dotknul kostry a několikrát to pěkně zajiskřilo, nakonec jsem ho odpojil. Tím jsem vyřešil světýlko v kufru,ale co se nestalo, sednu za volant otočím klíčkem nastartuji a PP nesvítí. Žárovky byly v pořádku tak jsem se obrátil na servis, zde mi museli prý vymenit nejaký procesor který jsem uvařil, tak ho tedy vyměnili ale za neoriginál. A dopadlo to po výmeněně tak že ted se mi rozsvítí displej až když je klíček na druhé pozici v zapalování a vždy když jej vytáhnu ze zapalování vyresetuje se mi čas a datum. A ted otázka jde někde zjistit jestli tento procesor lze ještě koupit a nebo budu muset vymenit i tu základní desku kde se nachází ten vyměněný procesor,ale nevím kde je jestli je to ta co je hned za displejem a nebo je úplně někde jinde ? Předem děkuji za případné rady. Citovat
spoky Odesláno 15. říjen 2013 Odesláno 15. říjen 2013 cas a datum sa resetuje vzdy ked vytiahnes konektor z displeja. preto si myslim ze ten procesor by mal byt na doske v displeji. skusil by som taku vec ze od dakoho pozicat displej vymenit a skusit ci bude robit to iste. ak ak nie tak kupit ci zohnat novy displej. ak ano tak podla vsetkeho je displej nonstop napajany aby cas ostaval. je moznost ale nenasiel som to v schemach a nie som si tym uplne isty ci to nemohol odniest \" kabel\" (pripadne niaka cast obvodu) ktory napaja displej ked nemas kluce v zapalovani. poistka niaka ti nezhorela? co som nasiel v scheme tak mozno f8 alebo f22 poistky [upravil dne 15/10/13 10:12 od spoky] Citovat
H@well Odesláno 15. říjen 2013 Autor Odesláno 15. říjen 2013 Ty pojistky určitě vyzkouším, mockrát děkuji a o výměně jsem přemýšlel, ale zatím jsem neměl stestí. Pojistky zkontrolované,kablely vyzkoušené vše funguje tak už zbývá jen samotný displej, takže ho bude potřeba nejspíš vyměnit, nic jiného mě už nenapadá [Edited on 21/10/13 06:02 by H@well] [Edited on 21/10/13 06:03 by H@well] Citovat
H@well Odesláno 1. listopad 2013 Autor Odesláno 1. listopad 2013 Po dlouhe dobe jsem si sehnal teda funkční PP z jíneho auta, ale po namontování a vyzkoušení jsem byl zklamany, zapnu klíč a dislej se opet rozsvítil až na druhé pozici klíče a po nastavení data a času jsem vytáhl klíč na cca 1 minutu poté opět vložím klíč otočím a datum i čas opet blikali na hodnote 01-01-01 a čas 0:00, netušíte kde by mohlo být to co ukládá datum a čas ? pojistky v pořádku i ty co mám na drátech za PP, pomohlo by vyměnit pojistkovou skřín nebo je to zbytečné ? niv jiného už mě nenapadá Citovat
mmartinkovic Odesláno 1. listopad 2013 Odesláno 1. listopad 2013 Povedal by som, ze to bude podobne ako s radiom. Je tam asi jedno trvale napajanie, a jedno spinane. Asi je to zle prepojene, a tym padom ti to vzdy skape. Mne na 605 ked vypnem kluc stale vidno hodiny, len nie su podsvietene, ale hodiny stale idu. Proti svetlu ich vidiet. Druha vec, ci nahodou nebude odpaleny kontakt, ked ti to nejde ani na 1 pozicii kluca. Tretia vec, zohnat schemy a pozriet od kluca, rele az po PP a fyzicky to preverit. Neviem ci tam nebude nejaka spojitost aj s BSI, ale to len okrajovo. Citovat
H@well Odesláno 1. listopad 2013 Autor Odesláno 1. listopad 2013 Zitra to zkusím jít drát po drátu a zjistit zda není něco odpaleneho. Citovat
krtek 2 Odesláno 1. listopad 2013 Odesláno 1. listopad 2013 musis pozriet ten kabel od spinacky 1 polohy spinany plus ci neni odpaleny alebo ci neni poistka odpalena bude neikde asi v poistkovke a pojde az do konektora PP,chcelo by to schemu [upravil dne 1/11/13 16:44 od krtek 2] Citovat
H@well Odesláno 2. listopad 2013 Autor Odesláno 2. listopad 2013 museli vymenit nejaký procesor který jsem uvařil, tak ho tedy vyměnili ale za neoriginál myslíte že by to mohlo být někde v pojistkové skříni ? dnes jsem rozebral vse od PP po spínací skřiňku a nic jsem nenašel a pojistky byly taky ok Citovat
mmartinkovic Odesláno 2. listopad 2013 Odesláno 2. listopad 2013 Skus od niekoho zohnat schemu PP, ci nahodou podla toho nenajdes, kde ti nejde stava. Resp. Preperat vodice kde je kedy stava a kedy nie. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.