lape Odesláno 13. říjen 2013 Odesláno 13. říjen 2013 Ahoj.Řeším problém s FTP serverem.Jde o to,že potřebuju nasdílet něco kámošovi do USA.Mám tady cesar ftp,u toho je problem,že se tam nedostane.Mě se hlásí jako v pořádku přihlášený,ale on tam není.Takže jsem použil cerberus,tam se sice dostane,ale problém je v tom,že to po chvíli spadne a vyhazuje to hlášky viz fotky.A jede to teda dost pomalu.Je to teda starší verze 2,32.Novou jsem zatím nezkoušel.Doporučil by někdo nějaký jiný ftp server? https://picasaweb.google.com/lape444/13Rijna2013 Citovat
kujon106 Odesláno 13. říjen 2013 Odesláno 13. říjen 2013 Já osobně bych asi udělal ssh tunel a prohnal to přes něj. Ale pro tvou potřebu bude nejjednodušší a nejrychlejší přenos skrz teamviewer. Citovat
AnotherOne Odesláno 13. říjen 2013 Odesláno 13. říjen 2013 Použi zabudovaný server Win7, súčasť IIS. Citovat
lape Odesláno 14. říjen 2013 Autor Odesláno 14. říjen 2013 Tak zjištěno,že problém je někde na straně příjemce.Když se připojí kdokoliv jiný i mimo mou síť,tak není problém ani s rychlostí,ani se stabilitou. K použití zabudovaného serveru Win7.Přiznám se,že ani nevím kde bych to měl hledat a předpokládám,že tam bude dost nastavování a zase tak dalece tomu nerozumím.Takže to asi pro mě padá. SSH tunel,jsem si teď našel na wikipedii a to bych teda nenastavil ani do smrti K teamvieweru mám jen otázku.Je tam nějaké omezení,co se týká velikosti souoboru?Potřebuju přenést cca 200GB.Samozřejmě to není jeden kus.Největší část má cca 7GB. [upravil dne 14.10.2013 04:16 PM od lape] Citovat
AnotherOne Odesláno 14. říjen 2013 Odesláno 14. říjen 2013 Win 7 ftp nainštaluješ cez Programy a funkcie v ovládacích programoch. Tam zvolíš Zapnúť alebo vypnúť funkcie Windows/Internetová informačná služba/FTP server. Nastavíš ďalšie parametre - domovský adresár a užívateľov. O nič zložitejšie ako v každom FTP serveri. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.