Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj.Řeším problém s FTP serverem.Jde o to,že potřebuju nasdílet něco kámošovi do USA.Mám tady cesar ftp,u toho je problem,že se tam nedostane.Mě se hlásí jako v pořádku přihlášený,ale on tam není.Takže jsem použil cerberus,tam se sice dostane,ale problém je v tom,že to po chvíli spadne a vyhazuje to hlášky viz fotky.A jede to teda dost pomalu.Je to teda starší verze 2,32.Novou jsem zatím nezkoušel.Doporučil by někdo nějaký jiný ftp server?

https://picasaweb.google.com/lape444/13Rijna2013

Odesláno

Tak zjištěno,že problém je někde na straně příjemce.Když se připojí kdokoliv jiný i mimo mou síť,tak není problém ani s rychlostí,ani se stabilitou.

K použití zabudovaného serveru Win7.Přiznám se,že ani nevím kde bych to měl hledat a předpokládám,že tam bude dost nastavování a zase tak dalece tomu nerozumím.Takže to asi pro mě padá.

SSH tunel,jsem si teď našel na wikipedii a to bych teda nenastavil ani do smrti :)

K teamvieweru mám jen otázku.Je tam nějaké omezení,co se týká velikosti souoboru?Potřebuju přenést cca 200GB.Samozřejmě to není jeden kus.Největší část má cca 7GB.

[upravil dne 14.10.2013 04:16 PM od lape]

Odesláno

Win 7 ftp nainštaluješ cez Programy a funkcie v ovládacích programoch. Tam zvolíš Zapnúť alebo vypnúť funkcie Windows/Internetová informačná služba/FTP server. Nastavíš ďalšie parametre - domovský adresár a užívateľov. O nič zložitejšie ako v každom FTP serveri.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...