poldiss Odesláno 10. říjen 2013 Odesláno 10. říjen 2013 Psal jsem to k sobě do vlákna, ale tady si toho asi všimne víc lidí Nesvítí mi zadní mlhovky, pojistky jsou v pohodě, žárovky taky. Když otočim páčkou, rozsvítí se v pohodě přední mlhovky a pak na zadní akorát kontrolka v budících, ale do konektoru v zadních světlech nic nejde... tak se ptám dřív než rozeberu půl auta kvůli kabelům, kde může bejt chyba? Citovat
Medion Odesláno 10. říjen 2013 Odesláno 10. říjen 2013 jee ten samej problém sem měl já....zkus změřit prod ve světle když tam je žárovka a pak to zkus znova bez žárovky.když sem tam měl žárovku tak proud nebyl a když sem ji vimdal tak tam proud byl.po dlouhém zkoumání s elektrikářem sme zjistili že je chyba v konektoru u světla.na konektoru nebyla vidět žádná zavada ale prostě když se dala žárovka tak před konektorem prou byl a za nim ne.překlenovali jsme konektor jinym kabelem a vše v poho Citovat
poldiss Odesláno 10. říjen 2013 Autor Odesláno 10. říjen 2013 Já právě měřil prázdnej nepřipojenej konektor, takže na to ta žárovka asi vliv mít nebude ale můžu to zkusit. Během příštího týdne si na to musím udělat čas Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.