Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 4 týdny později...
Odesláno (upraveno)

kluci kdo chcete mapy dejte vědět do SZ neboli PM k dnešnímu dni mám zatím 7 CD s mapami 2014-2015, ostatní mapy z rok staré verze. Pošlu odkazy, mám i češtinu na CAN verzi a po domluvě můžu i nahrát v okolí Prostějov atd.

Jo a kolega o dva příspěvky výše, je to RT3 v mém Citroenu C5 mám totéž rádio s telefonem, pokud chceš mít jistotu stiskni a podrž na ovladači tlačítko MENU pak rozklikni druhý řádek a tam by jsi měl mít číslo od 5,5 až do 6,63 pak je to verze RT3 pokud je to číslo do 5,99 jer to verze VAN a pokud je číslo mezi 6,00 až 6,63 je to verze CAN což je pro Tebe i lepší. Kdyžtak info v SZ pokud budeš chtít nebo mail či telefon

Upraveno uživatelem SHAKAL007
  • O 2 měsíce později...
Odesláno

Pánové, všechny zdravím a prosím o radu.. na uložto jsem našel mapy do rt 3, ale je to celé v raru a já nevím co s tím dál. jestli to vypálit takhle celý, nebo co..help pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeee   :myslim   :papa

Odesláno

díky, tohle tak nějak chápu, ale když je ten soubor zazipovaný v raru, co s tím? mám to celé dát vypálit jako obraz iso? protože když jsem to dal vyextrahovat je tam spousta dalších souborů a to tedy nevím co s tím mám dělat? na uložto jsou samotné iso soubory s jednotlivými mapami, ale tady je pohromadě cz, sk, pl a hu a a má to asi 520 mb...

takže pokud by mi bylo možné napsat třeba.. vem ten rar, udělej s ním to a to a pak to a je to, tak by to bylo super.. :super

Odesláno (upraveno)

Na ulozto mas mapy v ISO formate,teda rovno napalit ako obraz,jediny RAR,ktory tam je obsahuje 6 ISO suborov,ktore musis napalit samostatne- 1 ISO subor na 1 CD.Navi CD je ISO subor a ten napalujes ako obraz/image CD.

Upraveno uživatelem xpetrix
Odesláno

Na ulozto mas mapy v ISO formate,teda rovno napalit ako obraz,jediny RAR,ktory tam je obsahuje 6 ISO suborov,ktore musis napalit samostatne- 1 ISO subor na 1 CD.Navi CD je ISO subor a ten napalujes ako obraz/image CD.

Já jsem vypálil rovnou RAR jako obraz a normálně mi to běhá  :myslim . A jsou to poslední mapy RT3.

Odesláno

Jj sponny, je to jak říkáš.. Udělal jsem to jak jsi mi poradil a funguje všechno

Odesláno

Stahoval a napaloval sa ISO subor,asi tak :cool:

Tak tomu nějak nerozumím. Nejdřív, že se to musí vypalovat po jednom ISO souboru, a když máme vypálený celý RAR, tak je to ISO? No to je fuk. Hlavně když to funguje. Hádat se nebudu. Výsledek je jak má být a to je důležitý.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...