xpetrix Odesláno 27. únor 2015 Odesláno 27. únor 2015 já stahoval z uloz.to mapy 2014/2015 Presne tak,ale vonku je zatial malo CD. Citovat
Doctor Who Odesláno 1. březen 2015 Odesláno 1. březen 2015 Teda mám sto chutí zřídit pro členy FTP server. By se šiklo ne? Každej by přispěl se svou troškou do mlýna... Citovat
kveton Odesláno 2. březen 2015 Odesláno 2. březen 2015 To nedělej, klub nepodporuje žádnej warez, kradený věci, atd...!!! Citovat
Roman407BA Odesláno 27. březen 2015 Odesláno 27. březen 2015 Ahojte, zaslete mi link na mapy na P407 rt3? Staci to napalit na normalne CD? Teda niesom si isty ci je to RT3. Poradte mi pls co to je zac. Dakujem Citovat
MotoMoto Odesláno 27. březen 2015 Odesláno 27. březen 2015 Řekl bych že to je RT4. To ostatní nechám bez komentáře. Citovat
SHAKAL007 Odesláno 2. duben 2015 Odesláno 2. duben 2015 (upraveno) kluci kdo chcete mapy dejte vědět do SZ neboli PM k dnešnímu dni mám zatím 7 CD s mapami 2014-2015, ostatní mapy z rok staré verze. Pošlu odkazy, mám i češtinu na CAN verzi a po domluvě můžu i nahrát v okolí Prostějov atd. Jo a kolega o dva příspěvky výše, je to RT3 v mém Citroenu C5 mám totéž rádio s telefonem, pokud chceš mít jistotu stiskni a podrž na ovladači tlačítko MENU pak rozklikni druhý řádek a tam by jsi měl mít číslo od 5,5 až do 6,63 pak je to verze RT3 pokud je to číslo do 5,99 jer to verze VAN a pokud je číslo mezi 6,00 až 6,63 je to verze CAN což je pro Tebe i lepší. Kdyžtak info v SZ pokud budeš chtít nebo mail či telefon Upraveno 2. duben 2015 uživatelem SHAKAL007 Citovat
xpetrix Odesláno 3. duben 2015 Odesláno 3. duben 2015 Verzia 5.99 neexistuje.Posledna verzia VAN je 5.52. Citovat
Guest okp Odesláno 6. červen 2015 Odesláno 6. červen 2015 Pánové, všechny zdravím a prosím o radu.. na uložto jsem našel mapy do rt 3, ale je to celé v raru a já nevím co s tím dál. jestli to vypálit takhle celý, nebo co..help pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Citovat
xpetrix Odesláno 7. červen 2015 Odesláno 7. červen 2015 Kazde navi CD je ISO subor.Napalit kazdy ISO subor na samostatne CD ako obraz/image CD minimalnou rychlostou. Citovat
Guest okp Odesláno 7. červen 2015 Odesláno 7. červen 2015 díky, tohle tak nějak chápu, ale když je ten soubor zazipovaný v raru, co s tím? mám to celé dát vypálit jako obraz iso? protože když jsem to dal vyextrahovat je tam spousta dalších souborů a to tedy nevím co s tím mám dělat? na uložto jsou samotné iso soubory s jednotlivými mapami, ale tady je pohromadě cz, sk, pl a hu a a má to asi 520 mb... takže pokud by mi bylo možné napsat třeba.. vem ten rar, udělej s ním to a to a pak to a je to, tak by to bylo super.. Citovat
sponny Odesláno 7. červen 2015 Odesláno 7. červen 2015 Ten RAR soubor nech tak (nerozbaluj ho), jak je a vypal ho jako "obraz" na nejnižší možnou rychlost, jakou ti mechanika dovolí. Mělo by to běhat. Citovat
xpetrix Odesláno 7. červen 2015 Odesláno 7. červen 2015 (upraveno) Na ulozto mas mapy v ISO formate,teda rovno napalit ako obraz,jediny RAR,ktory tam je obsahuje 6 ISO suborov,ktore musis napalit samostatne- 1 ISO subor na 1 CD.Navi CD je ISO subor a ten napalujes ako obraz/image CD. Upraveno 7. červen 2015 uživatelem xpetrix Citovat
sponny Odesláno 8. červen 2015 Odesláno 8. červen 2015 Na ulozto mas mapy v ISO formate,teda rovno napalit ako obraz,jediny RAR,ktory tam je obsahuje 6 ISO suborov,ktore musis napalit samostatne- 1 ISO subor na 1 CD.Navi CD je ISO subor a ten napalujes ako obraz/image CD. Já jsem vypálil rovnou RAR jako obraz a normálně mi to běhá . A jsou to poslední mapy RT3. Citovat
Guest okp Odesláno 8. červen 2015 Odesláno 8. červen 2015 Jj sponny, je to jak říkáš.. Udělal jsem to jak jsi mi poradil a funguje všechno Citovat
xpetrix Odesláno 8. červen 2015 Odesláno 8. červen 2015 Stahoval a napaloval sa ISO subor,asi tak Citovat
sponny Odesláno 9. červen 2015 Odesláno 9. červen 2015 Stahoval a napaloval sa ISO subor,asi tak Tak tomu nějak nerozumím. Nejdřív, že se to musí vypalovat po jednom ISO souboru, a když máme vypálený celý RAR, tak je to ISO? No to je fuk. Hlavně když to funguje. Hádat se nebudu. Výsledek je jak má být a to je důležitý. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.