Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Včera jsem po cestě z práce zjistil, že mi nejdou přepínat na palubním počítači funkce (průměrná spotřeba, okamžitá spotřeba, vzdálenost od tankování, vzdálenost dojezdu apod.) Zobrazovala se jen poslední navolená možnost a to okamžitá spotřeba.

Po té co jsem dojel domu, vypnul motor a opět nastartoval mi počítač stále nejde přepínat, jen místo okamžité spotřeby teď vidím jen datum.

Nevíte někdo v čem by mohl být problém, případně nějaké nápady co s tím?

Guest servisman
Odesláno

Viděl bych někde přerušen kablík od tlačítka přepínání ,či někde vypadlý konektor .

Guest servisman
Odesláno

Já 307 nemám takže nemohu usuzovat,ale nějaký ta fota jsem viděl.Jde o to zda se dá opravit ten plíšek , aby to bylo opět funkční a dalo se přepínat.

• O 6 měsíců později...
Odesláno

ten čudlík kterým přepínáš jde vydloubnout, pak je rozebrání jednoduchý, dělal jsem to nedávno, jen si dej pozor aby ti nevyskákaly a někam nezapadly pérka co jsou uvnitř

Odesláno

Už sem tu kolem toho něco našel. Ale teda na tohle mám trochu obavy. Jak tak tu páčku studuju tak to není zrovna měkký plast který by šel jen tak odehnout.... :myslim No pokusim se, když už to dělal někdo přede mnou tak to jít musí :super Díky!

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...