cambaros Odesláno 10. říjen 2013 Odesláno 10. říjen 2013 Včera jsem po cestě z práce zjistil, že mi nejdou přepínat na palubním počítači funkce (průměrná spotřeba, okamžitá spotřeba, vzdálenost od tankování, vzdálenost dojezdu apod.) Zobrazovala se jen poslední navolená možnost a to okamžitá spotřeba. Po té co jsem dojel domu, vypnul motor a opět nastartoval mi počítač stále nejde přepínat, jen místo okamžité spotřeby teď vidím jen datum. Nevíte někdo v čem by mohl být problém, případně nějaké nápady co s tím? Citovat
Guest servisman Odesláno 10. říjen 2013 Odesláno 10. říjen 2013 Viděl bych někde přerušen kablík od tlačítka přepínání ,či někde vypadlý konektor . Citovat
zolco Odesláno 10. říjen 2013 Odesláno 10. říjen 2013 Včera som riešil tento istý problém.Asi budeš mať aj ty zlomený pliešok v prepínači! Citovat
Guest servisman Odesláno 10. říjen 2013 Odesláno 10. říjen 2013 Takže jsi rozebral páčky a opravil? Citovat
Guest servisman Odesláno 10. říjen 2013 Odesláno 10. říjen 2013 Já 307 nemám takže nemohu usuzovat,ale nějaký ta fota jsem viděl.Jde o to zda se dá opravit ten plíšek , aby to bylo opět funkční a dalo se přepínat. Citovat
zolco Odesláno 10. říjen 2013 Odesláno 10. říjen 2013 Plešok sa oprviť nedá,ale som ho vymenil z lavej strany.Kontakty na tej folie som pretiahol velmi tenko cinom. Citovat
stafflik Odesláno 23. duben 2014 Odesláno 23. duben 2014 Trochu oživím tohle téma. Poradil by někdo jakým stylem rozebrat páčku stěračů? Taky mi nejde přepínač PP a rád bych to dal do kupy. Moc díky Citovat
Dave_k Odesláno 23. duben 2014 Odesláno 23. duben 2014 Někde to tu tuším je i s fotkama. Hledej MUX páčky apod. Citovat
tomikzlesa Odesláno 24. duben 2014 Odesláno 24. duben 2014 ten čudlík kterým přepínáš jde vydloubnout, pak je rozebrání jednoduchý, dělal jsem to nedávno, jen si dej pozor aby ti nevyskákaly a někam nezapadly pérka co jsou uvnitř Citovat
stafflik Odesláno 24. duben 2014 Odesláno 24. duben 2014 Už sem tu kolem toho něco našel. Ale teda na tohle mám trochu obavy. Jak tak tu páčku studuju tak to není zrovna měkký plast který by šel jen tak odehnout.... No pokusim se, když už to dělal někdo přede mnou tak to jít musí Díky! Citovat
stafflik Odesláno 15. květen 2014 Odesláno 15. květen 2014 Tak čudlík jde vydloubnout celkem snadno. Ale dál sem to nerozebral. Může někdo poradit co se kde dál rozdělává? Navíc mi nejde otáčet ovladačem pro zadní stěrač. 40jitka ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.