Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čus potřebuju radu,mám peugeot 307.A je tam jen zakladní palubní pc de to nák odblokovat abych viděl dojest na nádrž.Děkuju za odpovědi.

[upravil dne 30/9/13 20:44 od ZajdaX2]

Odesláno

to Sonnic: píše základní, takže tenhle:papa

měnit ho je nesmysl...

ZajdaX2: spínač na páčce stěračů ti nefunguje? Tím se přepíná mezi jednotlivým zobrazením na PP, tím se i doklikáš na \"dojezd\", ale to jistě víš. Pokud ne, odkážu tě dále na manuál k Peugeotu 307, tím se vyhneš dalším základním dotazům.:papa

Jinak nevím o tom, že by se dal nějak PP zablokovat jen na jedno zobrazení...

post-414-14109633591308_thumb.jpg

[upravil dne 1/10/13 05:54 od milhaus]

Odesláno

omyl, nema to kazda 307. ukazem ti to na svojej :-)

Bezne sa to robi tak, ze si prerobis spinac na packe a cez diag si to aktivujes. Navody si tuna na fore, hladaj. Ale musis mat pre to v aute podporu v riadiacke, inac to nerozbehas.

Odesláno
to Sonnic: píše základní, takže tenhle:papa

měnit ho je nesmysl...

ZajdaX2: spínač na páčce stěračů ti nefunguje? Tím se přepíná mezi jednotlivým zobrazením na PP, tím se i doklikáš na \"dojezd\", ale to jistě víš. Pokud ne, odkážu tě dále na manuál k Peugeotu 307, tím se vyhneš dalším základním dotazům.:papa

Jinak nevím o tom, že by se dal nějak PP zablokovat jen na jedno zobrazení...

Ahoj! Ja mám 307 1.6 2003 mám taký istý displej, fungovalo by to aj u mňa? A ktorou páčkou sa to zobrazenie prepína? Díky za odpoveď.

[upravil dne 1/10/13 05:54 od milhaus]

Odesláno

Před cca 2 lety jsem měnil display ( špatně čitelný za tepla ), sehnal jsem někde na inzerát a vyměnil a ten nový nešel přepínat. Jinak vše fungovalo, včetně radia. Jen v dolní části bylo napevno datum. Tehdy jsem se dověděl, že existují auta, která ostatní funkce nezobrazují , autor 307rg ( původní vlákno ) . Koupil jsem další \"kapličku\" s displayem a bylo to pohodě, vše fungovalo. Tedy nejsem si jist, že by stačilo povolit přes dia a vyměnit páčky.......

Odesláno
Před cca 2 lety jsem měnil display ( špatně čitelný za tepla ), sehnal jsem někde na inzerát a vyměnil a ten nový nešel přepínat. Jinak vše fungovalo, včetně radia. Jen v dolní části bylo napevno datum. Tehdy jsem se dověděl, že existují auta, která ostatní funkce nezobrazují , autor 307rg ( původní vlákno ) . Koupil jsem další \"kapličku\" s displayem a bylo to pohodě, vše fungovalo. Tedy nejsem si jist, že by stačilo povolit přes dia a vyměnit páčky.......

mám taký pocit, že sa mýliš, asi po výmene displeja stačilo znova odblokovať funkciu PP na displeji(cez dia) ďalší ktorý si zohnal už zrejme odblokovaný bol... ale to sú skôr moje domnienky, každopádne u mňa to bolo tak, že v aute žiadne PP nebolo ( z fabriky ) a stačilo cez dia aktivovať a displej \"ožil\". Páčky kvôli debilnému tlačítku meniť nebudem, ak si niekedy nájdem čas tak si ho dorobím, zatiaľ to používam bez prepínania, keď súrne potrebujem niečo z PP zistiť tak musím vytiahnúť koniec páčky a vyskratovať patričné kontakty na plošnom spoji :( Ale stálo ma to iba 5€ !!! :)

Odesláno

podľa tvojho VINka v SB to máš bez PP takže odporúčam zájsť ku niekomu kto to vie cez dia odblokovať a podom doriešiť tie páčky, ak na nich to tlačítko nie je tak výmena komplet páčiek alebo dorobenie toho tlačítka

Odesláno

To 307rg

Aha, tak to je pro mne nová informace, faktem je, že jsem to přes dia ( nemám ) nezkoušel, až budu muset na dia, rozhodně vyzkouším, žil jsem v představě, že se displaye ( tedy jejich elektronika ) liší. Bylo by příjemné zjištění, že display, který mi tenkrát fungoval částečně, je plně funkční.

Odesláno

Pockat, to chcete povedat, ze ked mam auto bez PP, tak len jednoduchym zasahom v diagnostike sa tam aktivuje PP?

Co som cital tak to neni len o diagnostike.

Tiez nemam packy s funkcnym tlacitkom, mam to cele ako jeden plast, neda sa mi ten koncek stlacat. Ked to stlacim, tak mi cely ten \"klobucik\" (koncek packy aj s ovladanim zadneho stieraca) pohne tak o milimeter, ale to je vsetko. Da sa PP spravit aj v takomto pripade, alebo v packach vobec niesu ani kabliky a potrebne kontakty?

• O 2 týdny později...
Guest servisman
Odesláno

Osobně bych do UNI nešel a dal co tam má býti. Páčka se dá upravit , nedávno jsem to řešil u člena Roky ,sice má 406 new + jsem mu to musel povolit v BSI aby mu to ukazovalo. Ale zadařilo se. Přepínání je to poslední .

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...