johannka Odesláno 27. září 2013 Odesláno 27. září 2013 Zdravím diagnostika mi na 206 vyhodila v trvalých závadách chybu regulátoru tlaku nafty, napsala něco ve smyslu motor je vypnut ale regulátor stále běží....screen bohužel teď nemám když se objeví tato závada vždy svítí diagnostika mototru žlutá kontrolka mám ho zkusit vyměnit nebo jak začít chybu odstraňovat novej je za 3500,- s kodem 193338 od bosche. Další chyba přechodová souvisí se vzduchem v jednom řádku diag napsala že je málo vzduchu a v následujícím řádku napsal že je moc vzduchu takže v této závadě se taky nevyznám ale patrně někde kolem váhy vzduchu....206 v popisku....díky Citovat
koblih69 Odesláno 27. září 2013 Odesláno 27. září 2013 Drv vyndej, vyčisti a vyzkoušej. K druhé chybě - vyndej váhu vyčisti konektor, prostříkni váhu vhodným čističem (v historii najdeš postup) a vyměň filtr vzduchu. Citovat
Lordmajkl Odesláno 1. říjen 2013 Odesláno 1. říjen 2013 Mám taky obě tyhle závady naráz, zatím jsem neměl čas to pořešit. Nevypíná se sám motor nad 2500 otáček při prudším přidání plynu??? Citovat
johannka Odesláno 10. říjen 2013 Autor Odesláno 10. říjen 2013 tak jsem pročistil váhu chyba je pryč a drv jsem taky proplachl a prostříkal a 800 km a zatím klid takže díky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.