adraj Odesláno 26. září 2013 Odesláno 26. září 2013 mám již druhým rokem domácí kino Philips http://www.cybex.cz/Elektronika/Video/Domaci-kino-Philips-HTS9520-Blu-Ray-360-Sound/produkt=860769338/kategorie=22978/ Potřeboval by jsem poradit,jaké usb nebo něco takovýho koupit,aby jsem mohl používat wi-fi přes to domácí kino. Moc se v tom neorientuju,co a jak. Jo a ten nějakej WLAN adaptér WUB1110 se už neprodává,tak jestli je jedno jakej koupím a nebo musí být určité parametry. Popřípadě prosím nějaký odkaz. A nebo,jde to propojit s počítačem(bezdrátově)?Jak píšu,je to pro mě tak trochu španělská vesnice:D:D:D Soused má pod náma wi-fi,která má dosah akorát u nás v obyváku:D Díky [upravil dne 26/9/13 08:51 od adraj] Citovat
AnotherOne Odesláno 26. září 2013 Odesláno 26. září 2013 V manuáli píšu, že iný sa použiť nedá. Skúsil by som iný tohto výrobcu, alebo iného výrobcu s rovnakým čipom. Veľkú nádej tomu ale nedávam, tieto zariadenia bývajú robené tak, že rozpoznajú len jeden konkrétny. Pripoj ho káblom. [upravil dne 26.9.2013 09:16 od AnotherOne] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.