Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Koupil jsem 307 v prosinci, nemrz. Kap. Byla takova zelenožlutá. Radši jsem ji vymenil. Vyteklo mi 3l pres spodní hadici u chladiče. Povoluješ ještě nekde něco aby vyteklo víc? Dal jsem tam modrou G11

307Sw,1.6hdi 80kw rv2007

Odesláno (upraveno)

Do pátku to podle mě určitě vydrží :)  Pak dej vědět, na kolik ta výměna vyšla, Peugeot píše kontrola chladičky po 4 letech, ale dle Harykem postnutého mazacího plánu samotnej Total píše po 4 letech měnit. Mně při 4r kontrole měřili pH chladičky a prej dobrý, ale když bude cena rozumná, tak bych ji asi nechal na jaře vyměnit při výměně oleje.

Byl sem tedka delat rozvody v opave u autorizaku Auto hruska s.r.o kde me byla nabydnuta i vymena CH. kapaliny za 850kc ale to si myslim ze je  jen material...jinak http://www.jpeg.cz/images/2015/01/09/dAMrB.jpg

Upraveno uživatelem lukas jandora
Odesláno

Díky!

Takže cca 850 Kč kapalina + cca 700Kč práce. Ve FAMKO, kam jezdím, je ovšem hodinová sazba 600+DPH, takže mně by to dohromady vyšlo tak někam ke 2000Kč. Zvážím to.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...