jarda.simkanin Odesláno 8. leden 2015 Odesláno 8. leden 2015 Koupil jsem 307 v prosinci, nemrz. Kap. Byla takova zelenožlutá. Radši jsem ji vymenil. Vyteklo mi 3l pres spodní hadici u chladiče. Povoluješ ještě nekde něco aby vyteklo víc? Dal jsem tam modrou G11 307Sw,1.6hdi 80kw rv2007 Citovat
ozzy56 Odesláno 8. leden 2015 Odesláno 8. leden 2015 chladící systém se při přechodu na jinou chlad. kapalinu musí propláchnout vodou právě proto, že všechno nevypustíš... Citovat
lukas jandora Odesláno 9. leden 2015 Odesláno 9. leden 2015 (upraveno) Do pátku to podle mě určitě vydrží Pak dej vědět, na kolik ta výměna vyšla, Peugeot píše kontrola chladičky po 4 letech, ale dle Harykem postnutého mazacího plánu samotnej Total píše po 4 letech měnit. Mně při 4r kontrole měřili pH chladičky a prej dobrý, ale když bude cena rozumná, tak bych ji asi nechal na jaře vyměnit při výměně oleje. Byl sem tedka delat rozvody v opave u autorizaku Auto hruska s.r.o kde me byla nabydnuta i vymena CH. kapaliny za 850kc ale to si myslim ze je jen material...jinak http://www.jpeg.cz/images/2015/01/09/dAMrB.jpg Upraveno 9. leden 2015 uživatelem lukas jandora Citovat
Ajap Odesláno 9. leden 2015 Odesláno 9. leden 2015 Díky! Takže cca 850 Kč kapalina + cca 700Kč práce. Ve FAMKO, kam jezdím, je ovšem hodinová sazba 600+DPH, takže mně by to dohromady vyšlo tak někam ke 2000Kč. Zvážím to. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.