Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

P307 1,6 2004

Recommended Posts

Odesláno

Potřeboval bych poradit! Mám možnost koupit 307čku 1,6 80kW dovezenou z Francie.Ale nemá potvrzenou servisní knížku a má najeto 25 000km.Při kolika km se dělá první prohlídka a jestli někdo neví jestli platí i u nás záruka a servis.A jestli někdo nemá návod na tento model v elektronické podobě a servisní knížku a nebo na koho se mám obrátit.Klidně můžete poradit na co si mám dát pozor a čeho se vyvarovat.Předem děkuji za každou radu. :myslim

Odesláno

Myslím si, že první garance se dělá ve 20ti, ale nejsem si jistý. Mimochodem serviska dneska už nic neznamená. Servisku Ti vyplní kdejaký mechanik za 2.000,- Pokud si pro ní do té Francie pojedeš, tak možná, ale jestli ji budeš kupovat od někoho už tady, tak na to pozor! Troufám si říct, že byla na 110% rozstřelená a tady jí šikovné, české ručičky daly dohromady. Co se záruky týká, pokud je k autu kupní smlouva z Francie s datem prodeje, tak se to asi dá nějak vyjednat tady v ČR, ale to fakt nevím jak to funguje. Třeba někdo poradí lépe.

Odesláno

Jestli je to HDi :

1500km - bezpl.

10000km - bezpl.

20000km - vymena oleje cca 3000kc

40000km -\"-

60000km - -\"- + brzdovka, air filtr, pach. filtr, paliv. filtr atd - ??? - tady 300-350Eu

120000km - FAP filtr- 7-15tis:papa

Odesláno

V každým případě to zvednout a pořádně prohlídnout zespodu a i pod kobercema, jestli to není po větší bouračce slepený. Bacha na levou přední část, před levým předním kolem je řídící jednotka ABS. Čísla na oknech bezpečnostních pásech, světlech, (rok a měsíc výroby na jednotlivých dílech musí být stejný). VIN na karoserii musí být všude stejný, v jeho blízkosti nesmí být nikde čerstvá barva a vařeno. Jeden je nad pravým předním tlumičem, další pod předním sklem před řidičem dole. Nechat ověřit VIN celníkama a PČR. Opotřebení kotoučů, vydrží asi 40tis, kloubů v podvozku,...... V každém případě ještě nechat udělat v servisu u pežota diagnostiku, ta sebe napráská všechno. Údaje od jednotlivých řídících jednotek, (chyby, hlášení o stavu, datum výroby, datum poslední kontroly, změn,...) Těch pár peněz za prohlídku a diagnostiku dovede ušetřit velký prachy. Manuál a servisní knížku jsem si udělal sám.

Odesláno

Prvá servisná prehliadka je do 10 000 km alebo pol roka. Je to záručná - bezplatná. Potom sa ide každých 30 000 km alebo 2 roky. Ja by som si to auto dobre preveril...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...