Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte.

Asi pred dvoma tyzdnami mi prestalo svietit prave predne stretavacie svetlo. Myslel som si ze to bude vypalena ziarovka. Bolo prasknute vlakno tak som dal novu a nic. Skusil som aj este dalsiu a ani ta nesvieti. Viete mi povedat kde moze byt problem? Konektor vyzera byt v poriadku aj kable veduce k nemu. Poistky som este nepozeral. Ktora by to mohla byt? A obe predne svetla maju rovnaku poistku alebo s cim je to prave svetlo zapojene? Alebo este som rozmyslal ci to nemoze byt kostra. Ale neviem kde to moze byt ukostrene ked pri svetle vidim uz rovno dva vodice iduce do konektora. A dialkove aj obrysove funguje normalne :myslim

Odesláno

Kazdopadne pozri poistky, ked nesvieti jedno svetlo, a je to poistkami, tak ti nebude svieti ani zadne lave, aspon myslim ze mne sa to tak stalo, ze to je robene ako keby do kriza... Ak nebudu poistky, tak zmerat ci tam tece 12V ak nie tak hladat chybu v kabloch...

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Kamarád s tim měl taky problém, a nakonec jsem zjistil že to bylo pojistkou v motorovém prostoru. Ale on měl MUX, tak nevim jestli tam neni rozdíl. Ale pochybuju. Najdi si prvně která to je at to tam nehledáš jak blázen. Hlavně je to malá pojistka

Guest servisman
Odesláno

Tipnu na pojistku ono každý světlo jak pravý i levý jak dálka i tlumený má svou pojistku u motoru

Odesláno

Diki chlapy zajtra skusim pozriet tie poistky aj v kabine aj v tom motorovom priestore. Dufam ze to bude len poistka a nie kabel. A kuknem aj tie zadne svetla ci svietia ked pojdem z prace. Ale aj tak je to zaujimave zeby popri ziarovke poskodilo aj poistku. A tie poistky v motore ste mysleli tu skrinku hore vedla riad. jednotky kde su aj tie velke poistky?

Guest servisman
Odesláno

Pokud ti nesvítí ani kontrolka tlumených je to na 100% pojistka č. 32

Odesláno

Diki chlapy problem vyrieseny. Poistky v motore som pozrel a boli v poho tak som pozrel aj tie v kabine a bola vypalena ta medzi cislami 31 a 32. Povodna tam bola 10A a teraz som tam dal 7.5A lebo desiatku nemam ale casom vymenim ;) a kontrolka tlmenych mi uz davnejsie nesvieti len ju akosi nemam kedy vymenit. Inak diki za tabulku poistiek niekedy sa moze zist...

Este raz velka vdaka. Bal som sa uz ze to bude kabel...

• O 6 měsíců později...
Odesláno

Zdravím. mam taktiež tento problem že mi nesviety prave predne stretavacie svetlo výmena žiarovny nepomohla, a poistka č. 23 je prepojena s poistkov č 8 (Old model 1.9td r.v. 1998) poistka je označena ako SH neni na nej označena hodnota A neni na nej ani vidno či je zla alebo dobra pri vybrani poistky a naslednom zašuchnuti spat sa z konektorov iskrilo :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...