Bugi Odesláno 20. září 2013 Odesláno 20. září 2013 Ahojte. Asi pred dvoma tyzdnami mi prestalo svietit prave predne stretavacie svetlo. Myslel som si ze to bude vypalena ziarovka. Bolo prasknute vlakno tak som dal novu a nic. Skusil som aj este dalsiu a ani ta nesvieti. Viete mi povedat kde moze byt problem? Konektor vyzera byt v poriadku aj kable veduce k nemu. Poistky som este nepozeral. Ktora by to mohla byt? A obe predne svetla maju rovnaku poistku alebo s cim je to prave svetlo zapojene? Alebo este som rozmyslal ci to nemoze byt kostra. Ale neviem kde to moze byt ukostrene ked pri svetle vidim uz rovno dva vodice iduce do konektora. A dialkove aj obrysove funguje normalne Citovat
KapriQ Odesláno 20. září 2013 Odesláno 20. září 2013 Kazdopadne pozri poistky, ked nesvieti jedno svetlo, a je to poistkami, tak ti nebude svieti ani zadne lave, aspon myslim ze mne sa to tak stalo, ze to je robene ako keby do kriza... Ak nebudu poistky, tak zmerat ci tam tece 12V ak nie tak hladat chybu v kabloch... Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 20. září 2013 Odesláno 20. září 2013 Kamarád s tim měl taky problém, a nakonec jsem zjistil že to bylo pojistkou v motorovém prostoru. Ale on měl MUX, tak nevim jestli tam neni rozdíl. Ale pochybuju. Najdi si prvně která to je at to tam nehledáš jak blázen. Hlavně je to malá pojistka Citovat
Guest servisman Odesláno 20. září 2013 Odesláno 20. září 2013 Tipnu na pojistku ono každý světlo jak pravý i levý jak dálka i tlumený má svou pojistku u motoru Citovat
Bugi Odesláno 20. září 2013 Autor Odesláno 20. září 2013 Diki chlapy zajtra skusim pozriet tie poistky aj v kabine aj v tom motorovom priestore. Dufam ze to bude len poistka a nie kabel. A kuknem aj tie zadne svetla ci svietia ked pojdem z prace. Ale aj tak je to zaujimave zeby popri ziarovke poskodilo aj poistku. A tie poistky v motore ste mysleli tu skrinku hore vedla riad. jednotky kde su aj tie velke poistky? Citovat
Guest servisman Odesláno 20. září 2013 Odesláno 20. září 2013 Zde máš kde jsou pojistky pro oba modely Citovat
Guest servisman Odesláno 20. září 2013 Odesláno 20. září 2013 Pokud ti nesvítí ani kontrolka tlumených je to na 100% pojistka č. 32 Citovat
Bugi Odesláno 20. září 2013 Autor Odesláno 20. září 2013 Diki chlapy problem vyrieseny. Poistky v motore som pozrel a boli v poho tak som pozrel aj tie v kabine a bola vypalena ta medzi cislami 31 a 32. Povodna tam bola 10A a teraz som tam dal 7.5A lebo desiatku nemam ale casom vymenim a kontrolka tlmenych mi uz davnejsie nesvieti len ju akosi nemam kedy vymenit. Inak diki za tabulku poistiek niekedy sa moze zist... Este raz velka vdaka. Bal som sa uz ze to bude kabel... Citovat
Chezz406 Odesláno 25. březen 2014 Odesláno 25. březen 2014 Zdravím. mam taktiež tento problem že mi nesviety prave predne stretavacie svetlo výmena žiarovny nepomohla, a poistka č. 23 je prepojena s poistkov č 8 (Old model 1.9td r.v. 1998) poistka je označena ako SH neni na nej označena hodnota A neni na nej ani vidno či je zla alebo dobra pri vybrani poistky a naslednom zašuchnuti spat sa z konektorov iskrilo Citovat
mmartinkovic Odesláno 25. březen 2014 Odesláno 25. březen 2014 Keď nevidno či je dobrá alebo nie, tak merakom premerat. Iskry môžu byť ak je zlý kontakt alebo sa kontakty dlho dotýkajú a hneď sa nespoja. Citovat
Chezz406 Odesláno 25. březen 2014 Odesláno 25. březen 2014 Ano len neviem ani čo je to za poistka normalnu tam nedam lebo táto ( SH ) ma širšie od seba nožičky. a normalna na tie konektory nedočiahne. Citovat
mmartinkovic Odesláno 26. březen 2014 Odesláno 26. březen 2014 Vyber ju a u zakusku kúpiš podľa nej. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.