Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím

mám dost vážnej problém , naplnil jsem nádrž a a v autě začala smrdět nafta.

Nadzvedl jsem pravej zadní sedák a kolem víka na nádrži je plno nafty :o.

Sím neví někdo co s tím , kde může být problém ?????

Odesláno

chce to rozebrat...,možná je prasklý ten bílý plast (čerpadlo nafty,nebo jen měrka nafty), nejlépe rozebírat s co nejmenším množstvím nafty v nádrži (čtvrt nádrže)

[upravil dne 20/9/13 18:44 od ozzy56]

Odesláno

Bez špeciálního klíče je skoro nemožné to pořádně utáhnout! :bojim Já s tím bojoval skoro rok, pak mi to v jednom servise kde ten klíč měli jednou utáhli a byl klid ;)

• O 1 měsíc později...
Odesláno

tak dnes som natankoval uplne plnu nádrž podotkne ze som tankoval som cez lievik pod autom mi zacala čurat nafta na zem zacalo to ked bola nádrž uplne plná a stekalo to pod autom pod lavym sedadlom pri vyfuku ako je nadržka na aditivum . Ono po chvily to prestalo tiect vytiekol mozno cca 1 l nafty Uz sa mi to tiez stalo raz v lete ale tiez pri tankovani doma na pumpe som si nikdy nič nevšimol a ani doma nemam kaluž pod autom ked pridem s pumpy.

Odesláno

samnin

asi jsi prostě přelil, což nemá s prolínajícím těsněním pod maticí čerpadla nic společného, na pumpě se má tankovat do prvního vypnutí pistole

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...