Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdarec. Byl by tu někdo, kdo by mě poradil jak na spínač zpátečky, tzn. kde se nachází, jak ho vymontuju, popř. rozeberu a prozkouším. Při zařazení zpátečky mi totiž couvačky vzadu buď jen bliknou nebo na to hází bobek úplně. Je nutný nějaký spešl nářadí. Díkes

P406.2,1.td

[Editováno 2/10/03 Pietro]

Odesláno

ja myslim, ze ten spinac je na prevodovce nekde na predni strane zhruba uprostred...Spešl naradi nepotrebujes, snad jen nejaky nastrckovy klic.....

Dost casto se to tam zanasi bordelem, tak n ato zkus mrknout, jestli to tam neni nejak zoxidovane....

Odesláno

Zdárek členové, mám podobný problém, ještě nikdy jsem na své 205 neviděl rozsvícené zpětné světla a už dlouho mi to leží v hlavě, protože nevim kde spínač na zpátečku hledat. Žárovky jsou OKa. Poradíte ??? :)

Odesláno

Spínač je pod vzduchovým filtrem.. teda alespoň u diesla. Mě to taky nesvítilo, dodneška nevím, jestli byly někde přestřižený dráty, nebo vyhořelá pojistka. Měl jsem výhodu, že čidlo bylo OK, takže jsem jenom natáhl dráty a bylo to.. hlavní je udělat to tak, aby bez klíčku v zapalování nesvítila.

Odesláno

Zdarec všem. Daří se dobře, až na to kosu, už by mohla skončit. Předevčírem jsem viděl Citroena XM combi, couval a taky mu couvačky nesvítily. Docela by mě zajímalo jestli je to problém jen frantíků nebo i jiných aut. U jiných jsem to ale nepozoroval. Ani by mě to až tak nevadilo, ale jdu začátkem března na technickou a tam by mohli prudit, že to nechodí, tak se na na ten spínač musím podívat (nebo můj dvorní autošaman) :cool:

Odesláno

No, a já když jsem ho opravoval, tak svítil. A po zařazení a přeřazení přestal.. já si ho nějakým spojkovým táhlem vyhazoval... tak tady může být taky zakopaný pes. Třeba je to v poho, jenom je konektor vyhozený.

Odesláno

Thomsne takze je videt jenom zdola ?

Na horsi misto ho dat nemohli

Odesláno

Zdarec, ne je videt v pohode zhora, ale blbe se k nemu muze. Když se opravoval bylo nutný vyndat komplet vzduchovej filtr, aby se k němu mohlo. Alespoň u 406 je o 10 cm vpředu před pákou řazení. Ciao

Odesláno

Joo tak už vím od ?eho byl ten jeden z mála plonkovejch kablík?... byly to zpáte?ky. Spína? jsm našel taky tak sem to spojil i bez vyndaného filtru jenomže ono nic a tak to bude asi kontakt, t?? konektor nejde ven kv?li pojistce, je tam p?ístup jako k pen?z?m takže filtr musí stejnak pry?. :P:P

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...