Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, chlapy potřebuju poradit.

Přítelkyně má manuální ovládání klimatizace mám ted možnost koupit digitální ovládání. Půjde mi to tam nebo jsou tam jiné konektory? (206 2004 1,4hdi)

Ještě se chci zeptat na zda když nemám palubní pc co mi ukazuje spotřebu, když koupím ten co to umí zda mi to bude ukazovat, zda to jde na konektory zase? Nebo jsou k tomu potřeba nějaká čidla navíc?

Díky za každé info :)

Odesláno

Klíma: Nestačí přehodit panel.. musíš dodělat čidlo teplototy, vyměnit motorky, natahat svazky atd..

Palubák: Musíš mít na pravé páčce tlačítko, pokud je to zalité v jeden plast, tak bohužel.. pokud s tím jde trošku hejbat, tak je to nutné vyndat a dodělat tlačítko.. na foru je návod :)

A také ti musí k displayi vést 5 kabelů.. většinou vedou 4 a 5. je nutné dotáhnout z BSI.. ale to je opět popsané zde na fóru :)

Odesláno

Podívej s na konce té páčky.. pokud je ten klobouček vyndatelnej, tak to jde upravit téměř zadarmo :) Pokud je ale páčka jeden celej plast, tak bohužel :(

Odesláno

klima jak pise ChouLu - serva,kabely atd. - radsi neresit.

nicmene palubak bych nevidel zase tak cerne, ted sem ho dodelaval do 206 1,4hdi XA (tudiz ta nejvetsi socka co nema ani central ani okna v ele, proste nic, ani radio :-D a stacilo tak cvaknout displej a vymenit jenom konec muxovy packy,za konec kterej byl s pliskem na palubak. kabely natazeny,dokonce v jednotce byl palubak povolenej. takze pohoda. (jo a tedlech koncu pacek by mohlo bejt dost,protoze kazdej meni celej COM protoze mu to prepina blinkry ;) )

pokud bys chtel dat spinac jinam, byl by to trosku problem protoze to vede z pacek po MUX do BSI , draty do displeje by mely jit pripadne z bsi dotahnout.

jinak ja daval i displej B ze 406 , trosku sem poupravil drzak,ale konektor sedel a zobrazuje vsechno co ma ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...