Šalda Odesláno 18. září 2013 Odesláno 18. září 2013 Dneska při tankování jsem si všiml že mě úplně nesedí víko od nádrže, a při prozkoumání jsem našel příčinu, hrdlo od nádrže který čumí ven z auta je asi z jedné třetiny prasklý. Jen teď nevím co s tím, jestli to zkusit nějak slepit nebo svařit, ale je to plast, navíc za ty léta asi pěkně promaštěnej od nafty. Takže asi by to chtělo dát jiný, jen teda nevím co s tím, k autu je to přidělaný zvenku na 3 šroubky, což je v pohodě, ale nevím kam až to vede, a kde to mám hledat, asi budu muset oddělat zadní podběh abych se tam dostal. Neřešil jste to už někdo?? Citovat
Roman 1173 Odesláno 18. září 2013 Odesláno 18. září 2013 Nevím jestli ti to pomůže ale snad jo. Asi moc ne nejde mi tam přidat soubor v excelu zkusím ti to poslat meilem [upravil dne 18/9/13 23:04 od Roman 1173] phpIIKK6r.xla Citovat
Šalda Odesláno 24. září 2013 Autor Odesláno 24. září 2013 Takže dnes koupeno v Peugeotu nové hrdlo nádrže, musel jsem oddělat zadní podběh, to šlo trochu hůř, ale nakonec povolil, trochu sem bojoval s těma jejich origo svorkama od hadic do nádrže, ale jinak celkem dobrá práce, asi za 1,5 hodiny hotovo, a tady je foto celýho dílu, kdyby se to náhodou někomu taky stalo, tak ať ví jak to vypadá. A prasklo to kvůli tomu čudlu kterej je u nádrže, kterej to víko pořád jakoby vytlačuje ven, je to tam kvůli tomu aby se nemohli šoupačky otevřít třeba při tankování. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.