Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdar draci, mám menší problém, večer sem zamknul auto dálkou a ztratil sem někde u domu klíče, ráno sem přišel k autu s náhradníma a nefungoval centrál na otočení klíčem otevřel jen jedny dveře, odpoledne mi volala moja, že nějaká sousedka donesla naše klíče domu. Tak sem s nima večer hned letěl k autu, jestli centrál bude fungovat a nic, ani manuálně ani dálkou, všechno ostatní funguje. Napadla mě hned pojistka, tak sem mrknul do manuálu v PC, ale když sem došel ráno k autu, zjistil sem, že mám pojistky úplně jinak poskládaný, než na schématu, ve kterým sem si vyčetl, která je to pojistka. Neměl sem čas už všechny zkoušet, ale pohledem sem žádnou přepálenou nenašel, co by to mohlo být ještě jinýho, než pojistka? Nedá se třeba nějakou kombinací stisků vypnout centrál, to je asi blbost, že? Jinak je to 2.0 Hdi, 2003 MUX verze.

Předem moc dík za jakejkoli postřeh;)

Odesláno

Hej, nejde to ani od spolujezdce. Tak mě napadá, dá se vůbec spolujezdcovým zámkem ovládat centrál? U 106 to nejde:myslim Charlie, mám takovej pocit, že problém bude kdekoli jinde, jen ne v zámku;-)

Odesláno

Hej, tak sem si sundal celej ten dekl a objevil sem tu 20tku, která ma na starosti zamykání a ikdyž vypadalo normálně, tak sem ji vyměnil, jenže se absolutně nic neděje, centrál nefunguje ani na dálku ani klíčem.

Odesláno

Pokud se pamatuju dobře tak centrál ovlásají oba přední zámky. Pokud je to mrtvé na ruční i DO tak je podle mě chyba v tom, že to není napájené - takže bych začal pojistkou....

Odesláno

Tak tak i od spolujezdce se ovlada central....

je to divne.....

je ti stejne jako kdyz odpojim baterku,a pak auto otevru tak se otevrou jen dvere ktery odemykam,taky bych to videl na napajeni...

Odesláno

Měl jsem podobnou závadu.

Nejdříve dálka odemykala, ale nezamykala – zamknout šlo pouze klíčem u řidiče, nikoli u spolujezdce.

Později přestal fungovat centrál úplně vč. ovládání klíčem.

Závada vyřešena výměnou řídící jednotky – starší.

Odesláno

To koblih: ještě sem do toho víc nevrtal, protože sem byl celé dny v práci, nicméně dnes sem auto píchl na Johnovu diagnostiku a výsledek sem opravdu nečekal, protože v okruhu centrálního zamykání ukázala 0 chyb!!!! Kdyby tam bylo cokoli kdekoli špatně v elektrice, tak to přece musí vyhodit nějakou chybu, ne???:myslim každopádně asi bude muset tapec dolů a proměřit to v tom konektoru, jelikož dole na pojistce proud je...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...